изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:15 EEST
Той намери 17-годишната си дъщеря си да лежи гола до непознат, това, което последва ще ви остави без думи    
Общество Една история с неочакван край от Флорида, САЩ


Един баща разказва в социалните мрежи историята, която се случва, когато се събужда и намира 17-годишната си дъщеря и момче, които спят голи заедно на дивана в хола… Една сутрин слязох по стълбите и видях точно тази сцена – 17-годишната ми дъщеря с един млад мъж, заспали след нощ на „тежък труд“.Аз много тихо направих закуска, върнах се на горния етаж и казах на жена ми, сина си и на по-малката си дъщеря да бъдат много тихи, защото двамата долу в хола все още спяха.

Нашата семейна маса е на другия край на стаята, на около 20 крачки от дивана, но точно пред него. всички ние седнахме и аз извиках „младеж“, – никога не съм виждал някой да се събуди и да се премести от хоризонтално във вертикално положение, толкова бързо. „Закуската е готова!“ – казах аз с тон, сякаш с удоволствие ще изсмуча душата от тялото му. Дръпнах стола до мен. „Седни!“. Семейството ми мълчеше, загледани в чиниите си, дори не потрепваха.

Трябва да са били най-трудните няколко крачки, направени от голия младок, когато премина през стаята. След като той облече дрехите си, които лежаха до масата за хранене, той седна. Синът ми го потупа по рамото и го погледна в очите, въздъхна и поклати глава. Младежът стана много, много нервен. Почти можех да помириша напрежението във въздуха. С най-добрия си руски акцент казах: „Приятел, ще ти задам един въпрос. Отговорът ти е много важен … .За теб!“ В този момент той се потеше.

„Обичаш ли котки?“

Той беше много мил и приятелски настроен младеж. Може да е неграмотен, но не и глупав. Имаше нещо странно в него. Дъщеря ми ме увери, че е много добър и внимателен човек. Тя го познаваше от около месец.

Всяка сутрин той идваше да я вземе за училище с велосипеда си, й я връщаше у дома след това, за да се увери, че си е написала домашното. Той се грижеше за нея, когато беше болна и й помагаше, когато имаше да свърши някаква работа. Той инвестира във връзката им време и усилия. Имаше търпението на ангел, когато дъщеря ми изпадаше в нейните ужасни настроения.

Той каза, че никога не е имал семейство, че е без образование и без постоянна работа. Тя го обожава. Той я обожава. Кой съм аз да й попреча да се учи от собствените си грешки?

8 месеца след въпросната случка,синът ми дойде при мен с информация за момчето. Той бе разпитвал за него. Оказа се, че младежът е бездомен. Неговият баща насилник се е самоубил. Майка му също, три седмици след това. Живели са под наем в една каравана. Бил е на 15 години тогава и оцелява в продължение на три години по улиците – спял е в паркове, Армията на спасението, при „приятели“, в евтини хотели. Намирал си е работа в строителството.

Сега пред мен стоеше един млад мъж, на 18 или 19 години, който беше учтив и вечно усмихнат; На когото му пука, който помага, който прави детето ми щастливо. Той е дете, което никога не е имало шанса да бъде дете.

Понякога, когато той не успее да дойде, защото има работа, на нас ни липсва. Не са приятели, но синът ми се чувства с него много добре. Най-малката ми дъщеря му вярва безусловно, а майчинският инстинкт на жена ми, й подсказва, че всичко е наред. А аз? Аз понякога се притеснявам за него. Искам той да бъде щастлив.

На следващия ден, след „инцидента“ аз му дадох ключ от къщата ни. Казах му, че го очаквам вкъщи всяка вечер. Вкъщи! През следващите няколко седмици му предоставихме стая и го взехме с нас при покупката на мебели. Той беше доста добър в избирането на неща за дома.

Това беше през 2000 г. Сега, 15 години по-късно, моят зет и дъщеря ми имат процъфтяващ бизнес. Те ни дариха с три красиви внуци. Щастливи са! Ние също!   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Той намери 17-годишната си дъщеря си да лежи гола до непознат, това, което последва ще ви остави без думи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди