изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:27 EEST
Зловещо: Ученички направиха масово самоубийство    
НовиниЕдна от тях размислила в последния момент и така успяла да спаси живота на приятелките си

Полицията в Словакия разследва зловещ случай на масово самоубийство на четири ученички. Изпили голямо количество сънотворни и легнали да умират, съобщава Blesk.cz.Те се срещнали пред училище, но вместо да влязат вътре, решили да отидат в дома на едно от момичетата. Ученичките Луция – 16 г., Патриция – 14 г., Кристина – 14 г.  и Николка – 14 г. решили, че ще направят заедно самоубийство. В последния момент Николка решава да не слага край на живота си и така успява да спаси останалите, които вече били в безпомощно състояние.
 
Ужасната история се разиграла в словенския град Мартин. До този момент полицията успяла да установи, че момичетата решили да се самоубият заедно, защото никой не ги обичал. Изпили по една опаковка сънотворни и преглътнали хапчетата с алкохол.
 
Все още не е ясно защо, но Никол само се престорила, че пие хапчетата. Когато видяла, че приятелките й вече са в безсъзнание, извикала линейка. Лекарите твърдят, че са успели да спасят децата в последния момент, състоянието им все още се води тежко.
 
Родителите на момичетата са в шок от случилото се:
 
„Дъщеря ми каза, че изобщо не съжалява за постъпката си. Тя е в депресия вече година и ходим при психиатър. Явно обаче не е успял да си свърши добре работата. Страхувам се, че може да го направи отново”, казва майката на едно от момичетата.
 
Полицията в Словакия разследва няколко версии, включително, че може и да се касае за опасна секта.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Зловещо: Ученички направиха масово самоубийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди