изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:18 EEST
Михаела Филева: Конкурсът "Сарандев" и град Добрич имат специално значение за мен    
Новини„За мен конкурсът „Сарандев” и град Добрич имат специално значение. Аз съм от поколението артисти, които наистина са възпитани, благодарение на тези конкурси и фестивали”, каза преди рецитала си тази вечер в Добрич Михаела Филева. Тя е носител на Гран при от поп-рок конкурса „Сарандев” през 2008 г. Тази година бе поканена като гост-изпълнител на музикалния форум.


„За мен е много голяма радост да имам възможност отново да стъпя на сцената на този конкурс, само че с авторска музика. Приемете моята много голяма благодарност, че съм поканена”, каза Михаела.
„По наше време цялото това нещо покрай фестивалите беше много единно, много цялостно. Беше първата ми среща с хората, с които и до ден днешен продължаваме да правим музика, успявахме да се запознаваме, да творим заедно и да се вдъхновяваме. Много съм щастлива да видя, че този фестивал отново го има. И, не на последно място, искам да благодаря на всеки един от педагозите, които подготвят тези талантливи деца. Много от вас – косвено или пряко, са ме подготвяли и мен”, каза още Михаела Филева.
Тя взриви сцената на Младежкия дом и зарадва многобройните си фенове с любими парчета от репертоара си.
 


Сходни връзки

Михаела Филева: Конкурсът "Сарандев" и град Добрич имат специално значение за мен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди