изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:53 EEST
Фестивал на талантите ще се проведе в Добрич на 1 юни    
НовиниФестивал на талантите ще се проведе в Добрич на 1 юни.



 Той се организира от Община Добрич и ще има разнообразни творчески работилници и артистични ателиета.
Работилница  „Изобразително изкуство“ ще се намира на бул. „25 септември“,  до кафе „Калисто“. Там от 10 ч. до 14 ч. и от 16 ч. до 19 ч. ще се рисува върху хартия и с тебешири. Модератори ще са Стела Славова и Даринка Стаматова.
Работилница  „Приложно изкуство“ ще е срещу храм „Свети Георги“. Там от 10 ч. до 14 ч. ще се правят колажи с прежди, копчета, хартии, а от 16 ч. до 19 ч. деца и възрастни ще могат да си направят сами красиви сувенири от стъклен предмет. Те ще бъдат подпомагани от Мария Попова и Господинка Андонова. 
„Цирково изкуство“ е друга от работилниците, която ще се намира  срещу Народно читалище „Йордан Йовков – 1870 г.“ Там от 10 до 14 ч. и от 16 до 19 ч. желаещите могат да се включат в бокинг - кокили /скачащи и статични/, клоунада, слаклайн – ходене по лента, Живи статуи, а дейностите ще се ръководят от сдружение „Пауър Джъмп“. То  е модератор и на работилница  „Стрелба с лък“, също срещу читалището, където ще има демонстрации и обучение.
Работилница  „Театър“ ще се намира в началото на градския парк „Свети Георги“. Там от 10 до 11.30 ч. ще има пиратско парти „Да спасим доброто“ с модератор Красимир Демиров, от 11.30 ч. до 12.00 ч. – Детски спектакъл „Деца от улица „Вълшебна“ по текст на Валери Петров с участието на деца от Театрална студия „Зорница“ при НЧ „Йордан Йовков – 1870 г.“ с ръководител Ема Георгиева, а от 12.30 ч. до 14.00 ч. – рисувани приказки с модератори Таня Христова и Бате Ицо.
Румяна Стоянова ще води работилница за хвърчила, която ще е в началото на Градски парк „Свети Георги“, която ще се проведе от 10 до 14 часа.
Демонстрация на радиоуправляеми и летящи модели ще се проведе на острова в езерото в градския парк „Свети Георги“ от 11 до 12 часа с модератор Илия Димитров.
 


Сходни връзки

Фестивал на талантите ще се проведе в Добрич на 1 юни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди