изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:03 EET
Астрологът Преображенски предрича кошмарни събития от сряда    
Хороскоп Седмицата започва с приятни емоции, но от сряда ни очакват неприятности, свързани с влиянието на Големия квадрат на Нептун, Сатурн, Юпитер, Слънцето и Венера. Ако не е хармоничният аспект на Меркурий с Плутон в първите дни да го неутрализира, цялата седмица щеше да е ужасна. Двете планети ще повишат работоспособността и общуването ще е приятно поне до сряда, прогнозира астрологът Михаил Преображенски.

От диаграмата за състоянието на биосферата, която той е публикувал в pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман"се вижда как в сряда кривата достига много ниски стойности.

Напрегнатият аспект Юпитер-Сатурн може да предизвика кризисни явления в икономиката, политиката и социалните отношения. Квадратът с Нептун допълнително ще влоши нещата. Увеличава се вероятността да станете жертва на измами, на интриги, лъжи и заблуди, предупреждава руският астролог. 

Юпитер-Сатурн ще влоши отношенията между партньорите, особено в областта на политиката. Ще се стигне до конфронтация, до провокации и дезинформация, прогнозира Преображенски.

Възможно е да се стигне до семейни конфликти, до влошаване на отношенията между роднини заради неискреност и материални претенции.

Големият квадрат е най-неприятната фигура, която може да образуват планетите, пояснява руският феномен. Участието на Венера и Слънцето в него ще доведе до проблеми, свързани със самочувствието, партньорите, бизнеса и финансите, добавя астрологът.

Той съветва хората, които са с планети в 13-15 градуса в знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, да са по-внимателни, да намалят физическото натоварване и да избягват употребата на лекарства и алкохол. Да внимават и тези, които имат хронични заболявания, защото през тези дни ще има и геомагнитни бури.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, от четвъртък до неделя – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.
Сряда – за Овен, Рак, Везни и Козирог.
Четвъртък, петък вечер – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, вторник, петък – за Телец, Рак, Скорпион и Козирог.
Вторник, неделя – за Овен, Лъв, Везни и Водолей.       
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Астрологът Преображенски предрича кошмарни събития от сряда | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди