изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:00 EET
ДАНИЕЛ ПЕЕВ ПОЕМА МОНТАНА    
СпортДаниел Пеев е новият треньор на Монтана. Той ще наследи на ветровития пост Петър Шопов, чийто договор не беше подновен. Любопитното е, че и двамата са помощници на Пламен Константинов в националния отбор. Пеев ще бъде обявен официално утре, но пред "7 дни спорт" новината потвърди кметът на Монтана Златко Живков.

 "Да, точно така, за него става въпрос, заяви Живков. – Днес имаме среща и ще го обявим". В момента волейболният клуб работи усилено по селекцията за новия сезон. "Имаме интерес към диагонала на Арда Спас Байрев, но все още не сме се разбрали с него, допълни Живков. - Мисля, че е редно старши треньорът да вземе окончателното решение". Апетит към волейболния национал има и Левски. Монтана се разделя с посрещача Златко Кьосев, който ще премине във френския Нарбон. "Златко има уговорка с Нарбон, момчетата опитват да излязат в чужбина, нормално е - споделя Живков. - Миналата година и Мартин Палийски замина за Франция, но после се върна в Монтана. Те са добри волейболисти и се радвам, че имаме петима национали. Съжалявам само, че нямам време да ги гледам." До няколко дни ще има яснота за новите попълнения в клуба. Последната дума ще е на новия треньор. От него се очаква да сглоби отбор, който да подобри класирането от миналия сезон. Монтана спечели бронзовите медали в първенството и игра полуфинал в турнира за купата.
 


Сходни връзки

ДАНИЕЛ ПЕЕВ ПОЕМА МОНТАНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди