изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:49 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 1.06.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 1.06.2016


На 31 май в 15:10 часа чрез ЕЕН 112 в Първо РУ Добрич е получено съобщение от А.Б., на 58 г. от гр.Добрич, бул.”Трети март” за опит за проникване в апартамента му. При извършения оглед е установено, че неизвестно лице е увредило секретен патрон на дървена входна врата, като в жилището не е проникнато. По случая е образувано досъдебно производство.

На 31 май, в 11:20 часа в ОДМВР Добрич, по телефона е получено съобщение от секретар на кметството на село Стожер, за извършена кражба от частен дом в селото, собственост на И.Ж., на 78 г. При извършения оглед е установено, че на същата дата неизвестен извършител е извършил кражба на сумата от 850 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 31 май, в 16:25 часа чрез ЕЕН 112 в ОДМВР Добрич, по телефона е получено съобщение за възникнало ПТП в село Крушари. Сигнала е посетен от служители на Второ РУ Добрич и СПП Добрич, като е установено, че неправоспособния водач М.Ю., на 57 г. от с. Телериг, управлявайки мотопед без регистрационни номера и без защитна каска, губи контрол над МПС и се преобръща в дясно по посоката си на движение, вследствие на което пада. От последвалата проверка с техническо средство за наличие на алкохол, цифровата индикация отчита  1,69 промила алкохол в издишания от водача въздух, водача отказва кръвна проба. След преглед в спешен кабинет МБАЛ Добрич, същия е настанен в отделение по Неврохирургия със счупена дясна очница, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 31 май, в 09:35 часа, по телефон в РУ Балчик  е получено съобщение от П.Ц., на 24 г. от гр.Балчик, за това, че за времето от 00:30 ч. до 09:30 ч. на същата дата неизвестен извършител е взломил предно дясно стъкло на ползвания от нея л.а.„БМВ”, с ТХ регистрация, паркиран до църкавата „Св. Георги”.  При извършения оглед е установено, че няма извършена кражба от автомобила. По случая е образувано досъдебно производство.

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич  е  няма регистрирани пожари.  При един случай е оказана 1 бр. техническа помощ.

01.06.2016 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 1.06.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди