изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:13 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 2.06.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 2.06.2016


На 01 юни в 04:10 часа чрез ЕЕН 112 в Първо РУ Добрич е получено съобщение от Я.А., на 26 г. от гр.Добрич, за това, че при движение по ул.”Л.Каравелов” вижда лице, което взломява вратата на аптека на същата улица, като веднага подава сигнал на тел.112 за опита за проникване и изчаква пристигането на полицейските органи.  При извършения оглед е установено, че няма извършена кражба. По случая е образувано досъдебно производство.

На 31 май, след проведени ОИМ от служители на Първо РУ Добрич, във връзка с извършена кражба на авто СД плейър и документи от лек автомобил по ул.”Емона” е установен и задържан извършителя на кражбата – Б.Д., на 33 г. от гр. Добрич, който прави самопризнания. Част от вещите, обект на престъплението са намерени и иззети. Работата по случая продължава.  

На 01 юни, в 23:10 часа в гр. Добрич, на ул.”Никола Петков” автопатрул на Първо РУ Добрич спира л.а.”Опел”, управляван от С.Р., на 38 г. от с. Пчелино, който не притежава СУМПС и лъха на алкохол.  От последвалата проверка с техническо средство за наличие на алкохол, цифровата индикация отчита  1,32 промила алкохол в издишания от водача въздух, взета  кръвна проба по надлежния ред. По случая  е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ, водача е задържан с полицейска мярка за срок от 24 ч.

На 01.05.2016 г., в 02:00 часа чрез ЕЕН 112 в РУ Ген. Тошево е получено съобщение от Г.Д., на 47 г. от с.Василево, за това, че на същата дата, лицето Д.И., на 34 г. от с.с., чрез разбиване на входни врати е проникнал в неговото жилище и в жилището на Й.С., на 46 от с.с.,нанесъл им е побой, след което е напуснал мястото и се е укрил. Образувано досъдебно производство.

На 01 юни, в 14:30 часа в РУ Шабла, по телефона е получено съобщение за възникнало ПТП след град Шабла, по посока Фар-Шабла. Сигналът е посетен от служители на РУ Шабла, като е установено, че водача П.Б., на 47 г. от гр.Шабла, управлявайки л.а. „Фиат”, напуска пътното платно и се удря в дърво, вдясно по посоката си на движение. От последвалата проверка с техническо средство за наличие на алкохол, цифровата индикация отчита  2,39 промила алкохол в издишания от водача въздух, взета кръвна проба по надлежния ред. По случая е образувано бързо досъдебно производство.


През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани общо 11 запалвания на метални и пластмасови контейнери за смет. При небрежност е възникнал пожар в микробус.
02.06.2016 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 2.06.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди