изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:51 EET
Цветан Цветанов ще открие Четвъртата политическа академия на Жени ГЕРБ в Албена    
НовиниЖенската организация на ГЕРБ ще проведе четвъртата си политическа академия в хотел „Примасол Ралица Акваклуб“ в курортен комплекс Албена, област Добрич на 04 и 05 юни 2016 година /събота и неделя/.


На събитието ще присъстват близо 200 дами от областните структури в цялата страна. Форумът ще се проведе в четири модула – „Законодателство “, „Политика и управление“, „Управление и развитие на основни секторни политики“ и „Жените в управлението и политиката на вземане на решения“.  Академията се организира съвместно от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, Жени ГЕРБ и фондация „Ханс Зайдел“.
Четвъртата политическа академия на Жени ГЕРБ ще бъде открита от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, председателя на ЖГЕРБ и народен представител Ирена Соколова, областния координатор на ГЕРБ-Добрич и депутат Румен Иванов и Богдан Мирчев – представител на фондация „Ханс Зайдел“. Лектори на форума ще бъдат министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, министърът на енергетиката Теменужка Петкова и министърът на туризма Николина Ангелкова.
Своите презентации ще представят и председателят на Комисията по правни въпроси Данаил Кирилов, председателят на Комисията по здравеопазване Даниела Дариткова, председателят на Комисията по образование и наука Милена Дамянова, зам.-председателят на Комисията по бюджет и финанси Диана Йорданова и зам.-председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика Светлана Ангелова.
Откриването на форума ще бъде на 04-ти юни 09:00 часа в хотел „Примасол Ралица Акваклуб“ във ваканционно селище Албена, област Добрич.


 


Сходни връзки

Цветан Цветанов ще открие Четвъртата политическа академия на Жени ГЕРБ в Албена | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Цветан Цветанов ще открие Четвъртата политическа академия на Жени ГЕРБ в Албена
Автор: Anonymous да 2016-06-03 @ 00:37 EEST
ЦВЕТАНОВ ЩЕ ИМ ЧЕТЕ ЛЕКЦИИ КАК СЕ ПРАВИ ЧЕЛНА СТОЙКА.. САМО ОТ ТОВА РАЗБИРА, КОЕТО ПАК Е СЪМНИТЕЛНО.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди