изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:01 EEST
Ужас без край! Още 30 тигъра в буркани изплуваха в Тайланд (СНИМКИ 18+)    
По света Още 30 мъртви тигърчета бяха открити в една от най-известните туристически атракции в Тайланд - будисткия храм, известен с името Храма на тигрите, съобщава „Банкок поуст”.Както БЛИЦ съобщи, първата зловеща находка беше открита при претърсване на храма от властите преди два дни. Тогава бяха намерени телата на 40 новородени тигърчета, поставени във фризер, в който се съхраняват части и от други животни. Това се случи по време на спасителна акция на 137-те тигри, отглеждани от монасите в храма. Монасите са обвинени в трафик и насилие над животни.

 
Близо 80 бенгалски котки вече са изведени от храма. Там бяха открити и кожите на два големи тигъра и различни амулети, направени от части от техните тела.
 
Телата на 30-те тигърчета, открити днес, са били консервирани в големи буркани. Един от работниците в манастира опитвал да ги изнесе незабелязано, но бил заловен. В новата зловеща находка имало още 2 кожи на убити животни и талисмани, изработени от труповете им.
 
Отдавна организации за защита на животните обвиняват монасите, че тайно отглеждат животните и търгуват с тях на черния пазар. Опитите им да затворят храма са се проваляли поради нежеланието на тайландските власти да се намесват в религиозните дела.
 
Обвинените монаси отричат да са забъркани в схеми за търговия със защитените животни. Пред туристи те винаги са настоявали, че тигрите са спокойни, защото са ги дресирали добре, а не заради дрогиране.  http://www.blitz.bg








 


Сходни връзки

Ужас без край! Още 30 тигъра в буркани изплуваха в Тайланд (СНИМКИ 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди