изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:09 EEST
ЦВЕТАНОВ ИДВА ЗА АНАЛИЗ НА СЛАБИТЕ РЕЗУЛТАТИ НА ГЕРБ В КРАЯ НА ЮНИ    
НовиниПрез втората половина на юни зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Добрич и Плевен, за да се обсъдят резултатите от местните избори през 2015 г.


Това съобщи самият Цветанов в отговор на въпрос на председателят на Жени ГЕРБ в Добрич Даниела Димитрова по време на Четвъртата политическа академия на ЖГЕРБ в Албена. Тя го призова да покаже пътя, по който да поеме партията в Добрич след незадоволителните резултати на местните избори в областта.
„Двете области, в които ГЕРБ имаше слаби резултати на местните избори, са Плевен и Добрич. Това са области, които все още не съм посетил, за да направим анализ, тъй като исках да мине време. Да се засили повече присъствието на Младежи ГЕРБ,  на Жени ГЕРБ, на Предприемачи ГЕРБ”, каза Цветанов.
„Загубата на едни избори трябва да ни дава допълнителна мотивация. Просто инициативите, ежедневния контакт с хората е разковничето за успеха. Ако само стоим на едно място, ако само ближем раните си и да казваме колко е тежко, колко е зле”, каза зам.-председателят на ГЕРБ.
Отсега трябва да се прави подготовка за местните избори. „В никакъв случай не трябва да се отчайвате. Отваряте възможността за нови членове, за нови симпатизанти. Ние трябва да бъдем активни да привличаме стойностните, добре възприетите от обществото хора. И, повярвайте, че то ще си дойде от само себе си, когато работим и не мислим само за това как да победим”, каза още Цветанов. НДТ

 


Сходни връзки

ЦВЕТАНОВ ИДВА ЗА АНАЛИЗ НА СЛАБИТЕ РЕЗУЛТАТИ НА ГЕРБ В КРАЯ НА ЮНИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЦВЕТАНОВ ИДВА ЗА АНАЛИЗ НА СЛАБИТЕ РЕЗУЛТАТИ НА ГЕРБ В КРАЯ НА ЮНИ
Автор: Anonymous да 2016-06-07 @ 00:36 EEST
Няма нужда от анализ. Цветанов да внимава с кого се прегръща в Добрич и зад кого застава.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди