изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:16 EET
Плюят по Мис Дупе. Вещица прави заклинания за смърт на задник номер едно    
Мис & Мистър

Зловеща конкуренция между 15 мацки в бразилския конкурс „Бум Бум“. Мръсни номера, вуду магии, подкупи, заплахи и даже намеса на полицията съпровожда надпреварата "Мис Дупе" в Бразилия.




Плюят по Мис Дупе. Вещица прави заклинания за смърт на задник номер едно


На финала в Сао Пауло отиват само 15 мацки

Борбата за най-ценната корона в латиноамериканската държава е повече от жестока и вече излиза от границите на нормалното. За нацията, която е обсебена от женските задни части, скандалите и дрязгите преди финала, който предстои в средата на ноември, се считат за нормални и част от битката в световноизвестния конкурс "Мис Бум Бум".
Специално жури избира сред стотиците кандидатки 15 сочни бразилски дупета, които застават едно срещу друго на финала.

Дженифър Камачо е фаворит на публиката за титлата "Мис Дупе"

В опит да спечелят някой и друг глас в повече, част от мацките предлагат безплатен стриптийз на феновете. Стига се даже до там, че една от финалистките с въоръжена охрана се разходи полугола по улиците на Сао Пауло, за да рекламира атрактивното си дупе. Всичките са настанени в луксозно имение, където снимат риалити за подготовката на конкурса.

Битката за короната е на живот и смърт

"Останалата без виза за последната битка Фернанда Паулиньо даже направи опит за самоубийство, който за щастие се оказа неуспешен", пише в. "Дейли мейл". "Разбиването на мечтата й да носи короната "Мис Бум Бум" подтиква момичето да сложи край на живота си със сънотворни хапчета и много алкохол", допълва таблоидът.
Първият кастинг на 500-те девойки от 27 бразилски щата започва преди 4 месеца. Пресявките от няколко кръга отсяват най-достойните претендентки, които в крайна сметка са заключени заедно в една къща, за да се излежават и убиват времето със сплетни и заговори.


"С много от момичетата, когато се видяхме за пръв път през лятото, станахме добри приятелки. Но още на следващия ден бе ясно, че това няма как да продължи, и ударите под кръста започнаха мигновено", коментира една от финалистките Сабрина Боинг Боинг. 27-годишното копие на Памела Андерсън е сред фаворитите за титлата. "Една от мацките доведе в имението вещица, която направи заклинание за смърт на всички ни.

Друга предложи 2000 долара на член на журито да гласува за нея. Не липсват и сексоферти. На трета не издържаха нервите и заплаши, че който я доближи, ще му избоде очите и ще му надраска лицето", допълва Сабрина. Без изключение дамите прекарват голяма част от време в социалните мрежи, за да агитират за победата, но и да оплюват конкуренцията си. Злостни коментари като тази има много целулит, дебела е, дупето й е разпльоскано са най-безобидните.

Повечето са изключително цинични, груби и наистина обидни.

"Всяко от момичетата е само срещу другите. Няма приятелства и общи приказки. Една с една не си говорим. Жаждата за победа е толкова силна, че гледаш на конкурентките на кръв. Всички са врагове. Важна е титлата, а достигането до нея минава и през трупове", категорична е Дженифър Камачо. 30-годишната блондинка е фаворит на публиката и има всички шансове да грабне короната.

Сабрина Боинг Боинг оплю съперничките
http://www.bgdnes.bg
 


Сходни връзки

Плюят по Мис Дупе. Вещица прави заклинания за смърт на задник номер едно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди