изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:08 EEST
Мистерия: Намерили вещи на изчезналата преди месец доцентка от ВТУ Пенка Ковачева на брега на Янтра    
Новини Търновецът Добри Титев открил още в деня на изчезването на 10 май на доц. Пенка Ковачева от ВТУ нейни вещи край Янтра и веднага извикал полиция. За тези свои разкрития разказа мъжът, който тогава тръгнал с жена си да събира охлюви край въжения мост край старата фабрика „Мавриков“.

На брега на реката се натъкнал на сгъната дрешка и дамска чанта. В нея нямало лична карта, а само 20 лева в дребни пари. Имало и карта на България, направена на ръка, а на гърба й пишело Пенка Ковачева, пише в. "Борба". 

Добри намерил в чантата и антидепресанти, фенерче и бутилка с минерална вода, от която било пито. „Позвъних на тел. 112 и дойдоха трима полицаи, предадох вещите. После научих, че май жената имала проблеми и заради това пиела хапчета. Още тогава обаче трябваше да претърсят Янтра, а сега разбирам, че тази преподавателка още не е намерена”, каза още нашият читател.

От полицията поясниха, че всъщност по сигнала на гражданина за намерените вещи и обаждането на спешния телефон от 95-годишната майка на доцентката са започнали издирване, но до момента от него няма никакъв резултат.

 76-годишната Пенка Колева Ковачева от Велико Търново е в  неизвестност от 10 май. Същия ден в 5 часа на разсъмване напуснала дома си и от тогава никой не я е виждал.
 
Доц. Ковачева е висока 160 см., много слаба, със сиви очи. Била е облечена с тъмно синьо шушляково яке, черни панталони и черни боти. Тя е хоноруван преподавател в катедра "Съвременен български език" във Великотърновския университет. Имала е ангажименти в първия семестър тази година.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Мистерия: Намерили вещи на изчезналата преди месец доцентка от ВТУ Пенка Ковачева на брега на Янтра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди