изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:52 EEST
Ето коя е вашата зодия според тракийския хороскоп    
Хороскоп Тракийският хороскоп издава какъв човек по характер сте според рождения ви месец.В хороскопа  има 12 зодии, като всяка отговаря на определен тракийски бог.

Януари – богинята на лова Бендида

Родените под този знак за силни натури, не обичат да търсят помощ, но са готови да услужат на всеки в нужда. Интроверти са. Избягват големите компании и предпочитат уюта на дома. Обичат да прекарват свободното си време сред природата. Най-позитивното им качество е цялостната отдаденост във всяко начинание.
 
Февруари – богът-конник Аздул

Родените под знака на Аздул са готови са да се борят със зъби и нокти за всяка кауза, стига да са убедени, че е справедлива. Представителите на тази зодия  на тракийския хороскоп са добри мениджъри и успешни лидери. Сред негативните им качества е избухливостта, особено в по-напрегнати ситуации.
 
Март – богът на войната Кандаон

Родените под неговия знак са нетърпеливи, често попадат в спорове. Обичат да дават съвети дори на онези, които нямат нужда от тях. Представителите на зодия Кандаон са работохолици, винаги стриктно спазват всичко срокове, свързани с работата.
 
Април – богинята на зората Зоура

Родените под знака на Зоура са лъчезарни хора и носители на положителна енергия. Представителите на тази зодия са авантюристични натури. Обичат да експериментират с всичко, без да мислят за риска. Приятелите за тях са преди всичко, понякога дори преди семейството. Сред негативните им качества е поемането на непреценени рискове.
 
Май – богът на блясъка и светлината Плейстор

Родените под този знак в тракийския хороскоп са душата на компанията. Винаги успяват да привлекат вниманието към себе си. Позитивни личности са. Сред негативните й качества са липсата на такт. Представителите на бог Плействор говорят, без да мислят как думите им ще се отразят на човека отсреща.
 
Юни – богът на огъня Пурмерул

Затова и представителите на тази зодия  са пламенни личности и страстни натури. Обичат справедливостта и я защитават с всички налични средства. Негативно качество на родените под знака на Пурмерул е агресивността.
 
Юли – богът на живота Витус

Представителите на зодия Витус от тракийския хороскоп са спортни натури. Не обичат да стоят на едно място. Често се захващат с няколко дейности наведнъж и успяват да ги приключат успешно. Сред негативните им качества е егоизмът, който проявяват по отношение на семейството и приятелите си за сметка на работата и личното удоволствие.
 
Август – богинята на земята и плодородието Земела

Родените под знака на Земела предпочитат уюта на семейното огнище пред шумните приятелски компании. Те са строги, но справедливи родители и полагат много усилия за възпитанието на децата си. Най-негативното им качество е, че често се изолират от външния свят и прекъсват приятелските си контакти.
 
 
 Септември – богът на веселието и виното Зеланос

Представителите на тази зодия са купонджии. Трудно се задържат на едно място. Винаги търсят нови изживявания, посещават нови места и експериментират с нови дейности. Оттук идва и най-негативното им качество - непостоянството.
 
Октомври – богът на изобилието Дарзалас

Родените под неговия знак са хора, които обичат лукса и лъскавия начин на живот, който им приляга перфектно. Винаги са коректни както в служебните, така и в личните си отношения. Негативното им качество е, че понякога могат да са твърде горделиви.
 
Ноември – богът на гръмотевиците Перкун

Представителите на тази зодия са импулсивни, позитивни и изпълнени с живот. Водят се от принципа "първо действам, после мисля". Не обичат вмешателството и не се оставят да ги съветват - за добро или за лошо.
 
Декември – богът лечител Зумурдос

Родените под знака на Зумурдос са добри психолози и слушатели. Близките им често ги търсят за съвет и утеха. В същото време обаче родените под знака на Зумурдос са разхвърляни и разпилени. Живеят най-добре в личния си хаос, който намират за ред. Сърдечността им обаче компенсира всякакви недостатъци.
 източник: rozali.com
http://www.blitz.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Ето коя е вашата зодия според тракийския хороскоп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди