изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:55 EEST
Очите събирал наказателния отряд 3 дни, но тръгнали да атакуват нафукани с брадви и ножове    
Новини Най-гадното от снощния екшън в Слънчев бряг е, че полицаите в продължение на три дни наблюдаваха раздвижването около Димитър Желязков-Очите, усещаше се какво се подготвя, имаха информация, но не реагираха адекватно. Това твърди източник на Флагман.БГ.

Раздвижването включвало сформиране на отряд от целия Бургаски регион, повечето били от Бургас. Личало си, че предстои сериозно разчистване на сметки. 

Собственикът на ресторант "4 You" - Софиянецът Божидар Т. притежава и най-оборотната дискотека - "Оксижен", както и други ресторанти. Неговата охрана обаче се състои само от професионалисти, завършили НСА и с подходяща подготовка за адекватни действия при нападение. Божидар очаквал посещението на Очите и наказателния отряд. 

"От една страна трябваше да се изясни под чий контрол ще се продават наркотиците, но от друга - през последните дни софиянецът често се жалвал, че зрее скандал около таксиметровите стоянки на дискотека "Оксижен", както и пред другите му заведения. Очите настоявал там да са само негови автомобили", казва източникът на изданието.

Снощи Очите тръгнал с огромно самочувствие към ресторант "4 You", като въоръжил хората си с брадви и ножове. Те изобщо не влезли в действие заради заетите отрано позиции за стрелба на хората на Божидар. Затова от тях не са дадени жертви.
  Състоянието на Желязков е критично, въпреки че до полунощ от МБАЛ-Бургас уверяваха, че той е стабилизиран и животът му е вън от опасност.

Шефката на Съдебна медицина в Бургас: Аутопсията на Александър започна преди минути

След саморазправата снощи в Слънчев бряг има труп, който се намира в отделението на Съдебна медицина. Не мога да дам подробности, защото аутопсията тепърва започна. Бодигардът, който е загинал се казва Александър и над 40-години. Това заяви шефката на отделението по Съдебна медицина в Бургас Галина Милева в ефира на bTV."За съжаление отново имаме инцидент на територията на Бургаска област, свързан с Димитър Желязков", заключи тя.

Докторката не даде нова информация относно състоянието на пострадалия Митьо Очите. Тя заяви, че състоянието му остава критично.

Кървавата свада в Слънчев бряг пламнала заради гаджето на щерката на Митьо Очите

На територията на Слънчев бряг има непрекъснати реализации на наркодилъри. Естествено и миналата седмица имаше акции срещу организирана престъпна група, осъществяваща разнообразна престъпна дейност. Регионът е изключително притегателен за разнообразни криминални структури. Това заяви преди минути главният секретар на МВР Георги Костов.Аз мога да кажа, че инцидентът от снощи е по повод конкретен битов повод. Вчера в следобедните часове е възникнало пререкание за място за паркиране между лице, млад човек, живеещ на съпружески начала с дъщерята на Митьо Очите и собственика на заведението, обясни по Нова тв Георги Костов

За възникналия конфликт нито една от страните не е съобщила. Около 20,50 ч. на малки групи от по 3-4 души са се събрали около 40 души пред заведението. Част от лицата са влезли в заведението. Там станал конфликт между хората на Очите и
хората на собственика. Имало юмручна свада, прераснала в престрелка. Има един убит от охранителите на Очите, самия Очите е ранен в критично състояние и двама леко пострадали също от неговото обкръжение.

Близо 30 лица са участвали в инцидента, текат оперативно-издирвателни дейности на територията а 5 области, каза още Георги Костов.

Зам.-директорът на болницата в Бургас разкри критичното състояние на Митьо Очите!

Състоянието на Димитър Желязков е тежко, той излезе от операционната преди половин час. Има масивно кръвотечение в областта на нараняванията. За момента все пак е относително стабилизиран, но е рано да се говори за прогноза как ще завърши. В момента е в реанимация, В близките 24 часа ще се разбере какво ще се случи. Операции са извършени в областта на малкия таз и пикучния мехур. Това заяви в ефира на bTV за.-директорът на болницата в Бургас Светлозар Георгиев."Окончателно има един прострелян в съдебна медицина. При нас има още един млад мъж, който е с ранен долен крайник. Не сме говорили с него, но състоянието му е добро", добави той.

"В момента гледаме да стабилизираме състоянието на Желязков, подробности ще има после", завърши експертът.

Простреляха тежко Митьо Очите в Слънчев бряг!

Районът около дискотека "Айсберг" в курорта Слънчев бряг се е превърнал от преди няколко минути в бойно поле, съобщи "Флагман". Има и трупове."Чухме пукотовицата около 21,00 ч. и тя идваше откъм ресторанта "For You" - ресторантът се намира точно срещу дискотека "Айсберг". От изстрелите със сигурност има един убит и двама тежко ранени.

По информация на БЛИЦ на място е станало тежко сбиване, което е прераснало в престрелка и Димитър Желязков е бил много тежко ранен, бори се за живота си. 
 
Според непотвърдена информация на "Флагман" Очите е убит, пострадали са и двама от гардовете му, но все още никой надежден източник не потвърждава тази информация.

"На 08.06.т.г. около 20.57 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за престрелка, възникнала в района на дискотека „Айсберг” в Слънчев бряг, при която са пострадали двама мъже. Потърпевшите са откарани към болницата в Бургас за получаване на медицинска помощ. Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, като към момента се извършва оглед на местопроизшествието. Задържани са двама мъже, заподозрени за участие в инцидента, като съпричастността им към престрелката е в процес на изясняване. Работата по случая продължава от случая продължава", съобщават от полицията в Бургас.

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Очите събирал наказателния отряд 3 дни, но тръгнали да атакуват нафукани с брадви и ножове | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди