изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:25 EEST
По искане на Районната прокуратура в Добрич съдът задържа под стража мъж, извършил въоръжен грабеж на банка и павилион    
НовиниПо искане на Районната прокуратура в Добрич съдът задържа под стража 25-годишния Кристиян Д.И., който ограби преди четири дни павилион от веригата „Лафка“ съобщава пресцентърът на Варненската апелативна прокуратура.




Той е автор и на въоръжения грабеж, извършен на 12 август 2015 г. в банковия клон на SG Експресбанк на площад „Свобода“ в Добрич. Районната прокуратура е повдигнала обвинения за извършените при условията на продължавано престъпление два грабежа – по член 198, ал. 1, във връзка член 26, ал. 1 от Наказателния кодекс.
Грабежът на продавачката на павилион „Лафка“ е извършен на 5 юни между 7 и 8 часа сутринта. 25-годишният Кристиян заплашил с нож продавачката и със заплаха й отнел намиращите се в касата 80 лева. По горещи следи той е установен и няколко часа по-късно е бил задържан.
По време на разпитите младежът, който е семеен с малко дете, направил  самопризнания за извършения на 12 август 2015 год. между 13 и 13, 30 часа въоръжен грабеж на банковия клон на SG Експресбанк в Добрич. Тогава той нахлул маскиран и въоръжен с газов пистолет и успял да ограби само 1990 лева благодарение на адекватното поведение и действия на служители в банката. 
На 7 юни 2016 год. двете досъдебни производства, водени до момента срещу неизвестен извършител, са обединени.
Кристиян Д.И. не е осъждан. Срещу него се води в момента друго производство за кражба от търговски обект. Пред съда извършителят на двата дръзки грабежа признал, че имал финансови затруднения и с ограбената сума от банковия клон успял да погаси частично свои задължения към финансова институция.
Работата по двата грабежа продължава.
 


Сходни връзки

По искане на Районната прокуратура в Добрич съдът задържа под стража мъж, извършил въоръжен грабеж на банка и павилион | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди