изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:40 EEST
На плажа задължително с парео препоръчва италиански дизайнер    
НовиниИзвестният италиански дизайнер Салваторе Куоколо, за първи път представя колекции като модна къща „acquamoda” в рамките на 16-ото издание на „Модна фиеста Албена”.



„С удоволствие идвам отново в Албена, независимо от състоянието, в което се намирам, каза дизайнерът, като визираше гипсирания му крак. Обясни, че, въпреки проблема е решил да посети фиестата, тъй като е обещал на Марияна Аршева. Колекциите на италианския дизайнер са основно от бански костюми и те са създадени, за да бъдат представени на Модна фиеста Албена. Един от банските му е създаден специално за България, тъй като включва цветовете бяло, зелено, червено с мотив на роза. По отношение на цветовете банските костюми са в искрящи и живи цветове, преобладават хавайските мотиви, които отново са писък. Банските са в лилаво, розово, синьо, бяло, черно. По отношение на аксесоарите италианският дизайнер обясни, че актуални са класическите – парео за по-кратки разстояния, джапанки в тон с облеклото и къси панталони – за по-дълги разстояния. При мъжете задължително е банският да бъде съчетан с ленена риза.
Платовете, с които Куоколо работи са създадени в Италия, като са използвани нанотехнологии. В резултат на тази обработка, 15 минути след излизане от водата, банският вече е сух.
Общо 36 колекции се представят на форума, както и 6 други на  Салваторе Куоколо.


 


Сходни връзки

На плажа задължително с парео препоръчва италиански дизайнер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди