изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:33 EEST
Няма инциденти с абитуриенти в област Добрич    
Новини„Акцията по време на абитуриентските балове приключи.


От наша страна бе създадена доста добра организация. Включихме максимален брой служители за осигуряване на тези мероприятия. Радостното е, че всичко приключи без инциденти с участието на абитуриенти“, съобщи началникът на сектора "Пътна полиция" при Областната дирекция на МВР комисар Жулиян Минев. За периода от 20 до 26 май, когато бяха баловете,  спрямо абитуриенти и превозващи ги лица са взети мерки спрямо шест лица. За тези шест нарушения са съставени пет фиша и един акт. Това са нарушения главно с висене повратите на автомобилите.
За целия период на тази акция – 20-26 контролната дейност на Пътна полиция е констатирала общо  275 нарушения, за които са съставени 62 акта и 177 глоби по фиш. Установени са 4 лица да управляват под въздействието на алкохол, четирима неправоспособни. 26 санкции има за неползване на колани и каски. 87 нарушения са констатирани за превишена скорост. Актът е на стойност 50 лв.

 


Сходни връзки

Няма инциденти с абитуриенти в област Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди