изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:07 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 13.06.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 13.06.2016


На 10 юни, около 08:05 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект, находящ се по ул. „Вардар” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на две входни врати неизвестен извършител е проникнал в заведение за хранене. По данни на собственика е извършена кражба на хлебопекарна и сума пари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 10 юни, около 10:15 часа по ул. „Боряна” в град Добрич е извършена проверка на А.Д. (21 г.) от град Добрич. В хода на проверката е открита и иззета по надлежния ред ръчно свита цигара със зелена маса. При извършения полеви тест зелената маса реагира на наркотичното вещество канабис с тегло около 0,2 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа А.Д. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 юни, около 16:40 часа по ул. „Дойран” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от К.И. (25 г.) от с. Божурово, обл. Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,64 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 10 юни, около 13:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на осем бали фураж люцерна от земеделска нива в землището на с. Рогачево, обл. Добрич. От проведените оперативно издирвателни мероприятия от служителите на РУ МВР Албена е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Р.А. (51 г.) от с. Оброчище. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 9 юни, около 23:40 часа на територията на РУ МВР Албена е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,29 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Е.А. (30 г.) от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 юни, около 19:40 часа по пътя от с. Спасово посока с. Бежаново, обл. Добрич е спрян мотопед марка „Симсон”. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,52 промила в издишания от водача въздух. При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е неправоспособен. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Р.М. (49 г.) от с. Ваклино, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

На 11 юни, около 09:45 часа в района на паркинга на площад „Свобода” в град Добрич е извършена проверка на А.Ч. (33 г.) от град Варна. В хода на проверката е открито и иззето по надлежния ред найлоново пликче със суха тревна маса, реагираща на наркотичното вещество канабис с тегло около 1 грам. С полицейска мярка за срок от 24 часа А.Ч. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 юни, около 14:20 часа в района на ж.к. „Христо Ботев” в град Добрич е извършена проверка на Т.Х. (24 г.) от град Добрич. В хода на проверката е открита зелена тревна маса реагираща на наркотичното вещество канабис с тегло около 0,3 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа Т.Х. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 юни, около 18:30 часа по ул. „Н. Петков” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация. При последвалата проверка е установено и иззето по надлежния ред найлоново пликче със бяло вещество, реагиращо на наркотично вещество амфетамин и тегло около 0,2 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан И.М. (31 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 11 юни, около 20:30 часа по ул. „Отец Паисий” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,82 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан А.М. (52 г.) от град Генерал Тошево. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 11 юни, около 10:00 часа по главен път град Добрич посока град Генерал Тошево служители на Второ РУ МВР Добрич съвместно със служители на РДГ Варна извършват проверка на товарен автомобил „Мерцедес” с шуменска регистрация и товарен автомобил „Форд” с разградска регистрация. В хода на проверката в двата автомобила са установени около 7,5 куб. метра дървен материал от вида „Цер”, като водачите на МПС не представят надлежни разрешителни  за транспортирането им. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 11 юни, около 16:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от стопански двор на територията на с. Видно. Установено е, че чрез взлом на катинар на цистерна, неизвестен извършител е извършил кражба на около 2 тона дизелово гориво. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 11 юни, около 23:55 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Кранево, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Пежо” с варненска регистрация поради движение с несъобразена скорост се удря в спрял лек автомобил „Ауди” със сливенска регистрация. От настъпилото ПТП са нанесени незначителни материални щети, няма пострадали. При извършената проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 2,00 промила в издишания въздух от водача на лек автомобил „Пежо”. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Т.Й. (46 г.) от с. Оброчище, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 юни, около 14:40 часа в района на бул. „Русия” в град Добрич е извършена проверка на П.Г. (28 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено и иззето по надлежния ред полиетиленово пликче със бяло вещество, реагиращо на наркотичното вещество амфетамин с тегло около 0,3 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа П.Г. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 юни, около 17:00 часа в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич е извършена проверка на П.П. (25 г.) от град Добрич. В хода на проверката са открити и иззети полиетиленови пликчета и ръчно свита цигара със суха тревна маса. При извършения полеви тест, същите реагират на наркотичното вещество канабис с тегло около 2,4 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа П.П. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 юни, около 21:00 часа по ул. „Княз Дондуков” в град Добрич е извършена проверка на водач на лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,17 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУ МВР Добрич е задържан Д.Д. (32 г.) от с. Чернево, обл. Варна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 юни, около 09:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект, находящ се по ул. „Чайка” в град Балчик. Установено е, че неизвестен извършител е извършил кражба на неустановено количество сладолед от фризер находящ се пред търговския обект. От проведените оперативно издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения И. К. (27 г.) от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.


На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани три пожара на сухи треви и отпадъци, без материални загуби, и 1 пожар на пластмасов контейнер за смет с материални загуби.
Спасителната група е реагирала на два сигнала за отводняване на частен имот по ул. „Осъм” в град Добрич и на общински имот на територията на град Тервел.

13.06.2016 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 13.06.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди