изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:09 EET
Кметът на Добрич Йордан Йорданов поздрави Димитрина Германова за отличното й представяне на Детската Евровизия    
НовиниКметът на Добрич Йордан Йорданов покани днес Димитрина Германова, за да я поздрави за отличното представяне на Детската Евровизия.


Талантливата изпълнителка бе придружена от баща си и вокалния си педагог Елена Карабельова. Кметът се обърна към Димитрина с думите, че единственото ограничение, което тя може да има е само нейното въображение. Той изрази убеждението си, че Димитрина ще постигне един ден невероятни успехи и ще прослави не само Добрич, но и цяла България.
Йорданов смята, че таланта, който момичето притежава, трябва да се развива, но също така тя трябва да знае, че има неговата подкрепа и той ще бъде винаги насреща. Кметът благодари на младата певица за това, което тя прави за своя град и я увери, че на следващата Евровизия няма да има конкуренция. Кметът й подари микрофон от известна марка, с който да взима участие, както на местна почва, така и на национална и световна сцена.
Развълнуваната Димитрина Германова изказа благодарност към целия град за подкрепата, защото точно зрителският вот я класира на второ място. Специални благодарности тя изказа и за екипа на БНТ, който й показа, че едни малки деца могат да се чувстват като големи звезди. Димитрина сподели, че тази година конкурсът й е харесал много повече от предходната, защото се е чувствала по-спокойна, опознала е децата, с които е била, дори е намерила нови приятели. От тук нататък й предстоят два конкурса -"Трикси" в Албена и веднага след това "The World in Children's Hands" в Балчик.
Вокалният педагог Елена Карабельова сподели, че с Димитрина работят от 2 години и половина. Тя заяви, че Диди, както я наричат всички, има преди всичко голяма музикална дарба, също така е невероятно интелигентна и възприемчива, затова се движи напред с бързи крачки. Тя  се занимава и с други изкуства, като балет и пиано, което й помага да стои като артист на сцената. Карабельова заяви, че е много горда с постиженията на Димитрина и се радва на отличното й представяне и прославянето на студио "Сарандев" и Младежки център - Добрич.  

 




 


Сходни връзки

Кметът на Добрич Йордан Йорданов поздрави Димитрина Германова за отличното й представяне на Детската Евровизия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди