изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:25 EEST
Пак стрелба в САЩ, този път в Оукланд на панихида    
По светаНеизвестен нападател откри огън в централната част на американския град Оукланд, щата Калифорния. Както съобщава телевизия Ен Би Си, шестима души са ранени. Сред ранените е и 16-годишно момиче, което е в тежко състояние. Кой точно е открил стрелбата, засега не се уточнява.Полицията не съобщава за задържането на заподозрени в инцидента.

По предварителни данни, хората, по които е открит огън, участвали в траурна церемония в памет на местен жител, който загинал миналата година.

През последните дни в САЩ се обръща специално внимание на сигурността. Една от причините е неделният терористичен акт в Орландо, щата Флорида, в нощния клуб "Пулс", в който се събират хората с различна сексуална ориентация.

Нападателят - 29-годишният американец от афганистански произход Омар Матин застреля 49 души, а 53-ма посетители на клуба бяха ранени, шестима от тях са в тежко състояние.  http://www.blitz.bg

Клането се смята за най-кървавото в съвременната история на САЩ. Според медиите, Матин положил клетва за вярност към терористичната групировка "Ислямска държава". Той бе убит от полицията.
Източник: БГНЕС


 


Сходни връзки

Пак стрелба в САЩ, този път в Оукланд на панихида | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди