изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:37 EEST
Посланик Ксавие дьо Кабан: Ако българите искат да имат френски туристи в България, трябва да рекламират    
Новини „Да се привличат туристи не е въпрос а шанс, а на работа. Ако искаш чужди туристи да посещават твоята страна, трябва да им я покажеш. Затова трябва България да инвестира в реклама във Франция“, каза в Добрич посланикът на Франция Ксавие Лапер дьо Кабан.


И допълни, че като парижанин никога в своя живот не е виждал и един афиш, който да рекламиа туризма в България. „Така че, ако българите искат да имат френски туристи в България, трябва да рекламират. Иначе конкуренцията е много силна и туристите ще ходят в други страни – Хърватия, Гърция, Турция“, каза посланик Лапер дьо Кабан дипломатът.
И допълни, че подобна е ситуацията и по отношение на френските инвестиции у нас.
Фактът, че Висшият съдебен съвет сега е казал, че, според него, съдебната реформа не е добра, може би е знак, че тя е добра. Това каза пред журналисти в Добрич посланикът на Франция у нас Ксавие Лапер дьо Кабан.
Според него, проблем е, че във ВСС и в съдебните структури не са имали достатъчно време да разгледат проекта на Закона за съдебната власт. Дипломатът счита, че министърът на правосъдието е работила доста добре, провела е консултации с всички институции и с гражданското общество. Изразявайки мнението и на своите европейски колеги, той сподели, че съдебната реформата се развива в добра посока.

 


Сходни връзки

Посланик Ксавие дьо Кабан: Ако българите искат да имат френски туристи в България, трябва да рекламират | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди