изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:15 EEST
Отменено бе решението за напускане на Общината от МИГ Добричка    
НовиниНа извънредно заседание тази вечер общинските съветници при община Добричка отмениха свое решение от 26 май 2016 г. С пълно единодушие общинските съветници отмениха своето решение за прекратяване на членството на Общината в „МИГ Добричка”.



Извънредната сесия се проведе след проведено по-рано Общо събрание на сдружението. На него са направени промени на състава на Общото събрание и на ръководните му органи. Приети са всички 18 заявления за напускане, както и 30 от общо 32 заявления на нови членове. Изслушан е и доклад на Контролния съвет на МИГ Добричка за периода  от декември 2015 до май 2016 г.
Решено е в новия Управителен съвет кметът Тошко Петков да участва като представител на публичния сектор. Неправителственият сектор ще бъде представляван от Герман Германов 0 Търговско-промишлена палата, Желка Русева – председател на СНЦ „Читалища – Огнища на духовността” и от председателя на НЧ в с. Ф. Дянково. Като представители на бизнеса в УС ще участват представители на ЗК „Сплотеност” – с. Владимирово, ЗК „Орлова могила” и „Ризови” ООД – с. Стефаново.
На първото заседание на новия УС един от членовете не е присъствал. Затова изборът е отложен за 8,30 часа на 21 юни.
Общото събрание е взело решение да възложи на УС да кандидатства по подмярка 19.2 „Прилагане на операции в рамките на стратегии за водено от общностите местно развитие” от ПРСР 2014-2020 г.

 


Сходни връзки

Отменено бе решението за напускане на Общината от МИГ Добричка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди