изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:30 EEST
“АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ“ ЩЕ КУПУВА НОВ МИКРОБУС    
НовиниУправителят на “Автобусен транспорт” ЕООД е направил пред Общинския съвет предложение за даване на съгласие от Общински съвет за закупуване чрез лизинг на  нов микробус.



Той посочва, че общинското дружество изпълнява четири линии от общинската транспортна схема - №№ 111, 124, 201 и 233. Дружеството разполага със седем микробуса, от които три са собствени, а четири са на лизинг. За изпълнението на линиите в работни дни всички налични микробуси се използват на двусменен режим. При възникване на повреда или при спиране за техническо обслужване се налага  използването на голям /12 метров/ автобус, чийто разход на гориво е три пъти по-голям. При така създалата се ситуация „Автобусен транспорт” ЕООД не разполага с резервен микробус.
Управителят на дружеството е направил проучване, като ориентировъчната стойност  на един микробус до 12+10 места, на дизелово гориво и стандарт за емисии ЕВРО 6 е до 65 000 лв. без ДДС.  Месечния лизинг в такъв случай ще бъде до 1200 лв. с ДДС.
Дружеството е в състояние да осигури средствата за първоначалната вноска, а впоследствие и покриването на месечните лизингови вноски.
           Същевременно, закупуването на нов микробус определено  би повишило екологичността и надеждността на транспортното обслужване по линиите, които дружеството изпълнява, посочва управителят на дружеството. НДТ
 


Сходни връзки

“АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ“ ЩЕ КУПУВА НОВ МИКРОБУС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди