изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:56 EEST
Зверска касапница край Асеновград, в която никой не оцеля    
НовиниКолите не приличаха на коли. Таксито беше размазано. Видяхме телата в колите, беше страшно. Едното тяло висеше от автомобила. Истинско меле. Това сподели Рефик Мехмед, работник на складова база, станал неволен очевидец на зверската катастрофа от тази сутрин на пътя за Асеновград след бензиностанция "Лукойл", в която не оцеля никой от тримата в дете коли.

Рефик разказа, че колите са били на 10 метра от пътя - толкова силен е бил ударът. А друга наша читателка каза, че таксито е изхвърчало зад купчините пръст на метри от шосето. Тя употреби същия израз - "Не приличаше на кола". Навсякъде в радиус от 20 метра са се разхвърчали части от колите, пише TrafficNews.bg. 



В момента на мястото на трагедията има дълга колона от коли от Асеновград към Пловдив. Размазаните автомобили са вдигнати от Пътна помощ. Пожарната вече си е отишла, а полицията регулира движението.



Припомняме, трима души загинаха при тежък пътен инцидент на пътя Пловдив - Асеновград. По първоначални данни лек автомобил с кърджалийска регистрация е навлязъл в насрещното движение и се е блъснал челно в такси с пловдивска регистрация. Оцелели няма. Катастрофата е станала около 04.30 часа тази сутрин.



На място са загинали водачът на първата кола, шофьорката на таксито и неин спътник. 

Установява се самоличността на тримата. В момента се извършва оглед и до приключването му автомобилите се пропускат само в едната лента.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Зверска касапница край Асеновград, в която никой не оцеля | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди