изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:55 EEST
КЗП ОТВОРИ ПРИЕМНИ ПО МОРЕТО    
НовиниКомисията за защита на потребителите вече отвори приемни в големите черноморски комплекси, както и в Бургас и Варна, съобщиха от пресцентъра на институцията.

 Оттам информират, че през юли и август ще има изнесени офиси в по-малките курортни селища. Димитър Маргаритов - председател на КЗП, заявява, че чрез приемните се скъсява времето за реакция по оплакванията на туристите и това благоприятства решаването на казусите все повече в тяхна полза, без да се губи време. Той обяснява, че приемните са част от превантивната дейност на КЗП и информационните кампании, които имат задачата да дадат знания на хората как да реагират, когато към тях се отправи някакво некоректно послание или ако бъдат заблудени или ощетени.
„Наблюдаваме намаляване на нарушенията, които извършват търговците при предоставяне на туристически продукт. Надявам се, че през летния сезон тази тенденция ще се запази. Това става, както с превенция, така и с ефективен контрол, който ние упражняваме непрекъснато. В по-активните месеци на летния сезон подсилваме екипите по Черноморието, така че контролният орган е на мястото си и търговците трябва да бъдат респектирани и от този факт”, казва Маргаритов.
В Албена приемната на КЗП се намира в хотел „Добруджа”, офис 4 /Пергула/. НДТ
 


Сходни връзки

КЗП ОТВОРИ ПРИЕМНИ ПО МОРЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди