изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:53 EET
Районната прокуратура в Генерал Тошево предаде на съд опасен рецидивист, осъждан 36 пъти    
НовиниРайонната прокуратура в Генерал Тошево внесе обвинителен акт срещу 26-годишния Ст. Стоянов, извършил две кражби при условията на опасен рецидив и като продължавано престъпление – деяния по член 196, ал.1, т. 1, във връзка с член 194, ал. 1 от Наказателния кодекс.



Въпреки младата си възраст подсъдимият Стоянов е осъждан с влезли в сила присъди за кражби, грабежи и други престъпления от общ характер 36 пъти.
След изтърпяване на последното си наказание от 3,8 год. лишаване от свобода при строг режим, наложено му от Бургаския районен съд през април 2012 год., 26-годишният мъж се заселил в Генерал Тошево, където живеели баба му и дядо му. На 25 ноември 2015 год. Стоянов откраднал мъжка чантичка с два мобилни телефона от незаключен автомобил, паркиран на  улица в Генерал Тошево. Телефоните взел, а чантичката върнал на предната седалка, но бил забелязан от собственика на колата. Той настигнал крадеца и поискал да му върне телефоните. Стоянов заявил, че ги е изхвърлил в контейнер за смет. След като потърпевшият не открил по улицата контейнер за смет, настигнал Стоянов, който успял да избяга.
Два дни по-късно – на 27 ноември 2015 г., след полунощ опасният рецидивист отишъл до ресторант в центъра на Генерал Тошево. Той бил редовен клиент на заведението и знаел, че зад барплота сервитьорките държат чаша с пари от оборота. Успял да отвори със сила плъзгащата се врата на ресторанта, влязъл вътре и откраднал чашата с пари, в която имало 347 лева. След това напуснал Генерал Тошево. На 13 февруари 2016 г. той бил задържан в Добрич.
Предстои делото – 37-о по ред, срещу 26-годишния Ст. Стоянов да бъде насрочено за разглеждане в Районния съд в Генерал Тошево. Той е с постоянна мярка „Задържане под стража“ и предстои привеждането му във варненския затвор.
 


Сходни връзки

Районната прокуратура в Генерал Тошево предаде на съд опасен рецидивист, осъждан 36 пъти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди