изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:22 EEST
Съвети как да бъдат успешни дадоха Румънеца и Енчев на ученици от ПМГ    
НовиниКабинетът по музика в Природо-математическата гимназия „Иван Вазов“ в Добрич вече носи името на двама бивши възпитаници на училището – Андриян Рачев и Георги Енчев или дуета Румънеца и Енчев.




Изпълнителите подариха на училището плакат и старо радио. Споделиха, че за е за тях е върховна чест и удоволствие кабинетът в гимназията да носи тяхното име.
На събитието присъстваха зам.-кметът Елка Димова и председателят на Постоянната комисия по образование в Общинския съвет Камелия Койчева, която също е възпитаник на ПМГ.
След официалното поднасяне на подаръците и снимки за спомен, Румънеца и Енчев изнесоха лекция пред възпитаниците на гимназията на тема „Пътят към успеха”. Направиха обаче уговорката, че те самите не смятат, че са успели хора.
Успелите хора никога не се оплакват и винаги говорят в сегашно време, тъй кто за тях разлика между бъдещето и сегашното време разлика няма.
Внимавайте кой ви съветва, препоръча на младите хора Енчев. И подчерта, че неуспешните хора се познават по това, че са много добри съветници, но винаги се стараят да дърпат другите надолу.
„Не спирайте да мечтаете, защото рано или късно мечтата ви ще се сбъдне“, посъветваха рап певците. Румънеца даде за пример как за първи път е чул рап в изпълнение на Snap!, а години по-късно дуетът вече има записани две парчета със световно известния рапър Turbo B от Snap! А Енчев ги предупреди никога да не мечтаят за елементарни неща, а да се осмеляват да имат големи мечти. Андриян Рачев, призна, че не е бил особено добър ученик и разказа как е кандидатствал и е бил приет да учи право. „Не винаги високите оценки в училище са гаранция за успех. Не оценките правят човек успешен“, подчерта той.
В заключение те напомниха на учениците, че човек е голям толкова, колкото големи са мечтите му. Посъветваха ги да завършат успешно гимназия и да останат приятели след това.
Накрая всеки ученик получи подарък от личния им архив.
 


Сходни връзки

Съвети как да бъдат успешни дадоха Румънеца и Енчев на ученици от ПМГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди