изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:50 EEST
Цветан Цветанов пристигна за анализ на местните избори в Добрич    
НовиниПредседателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пристигна в Добрич, за да участва в анализ на резултатите на ГЕРБ в област Добрич от последните местни избори.




Във форума, който се провежда в залата на НТС при закрити за журналисти врати, участват областният координатор на ГЕРБ в Добрич и народен представител Румен Иванов, депутатът Живко Мартинов, областният управител Детелина Николова, общински ръководства, общински съветници и кметове на кметства от област Добрич.
Преди да влезе при съпартийците си Цветанов коментира пред журналисти: "От началото на годината досега във всички областни центрове се правят подобни отчети. Ако гледаме от дистанция на времето, е малко късничко. Но, пък е все пак времето, когато можем да си кажем абсолютно всички проблеми, за да можем да ги отстраним преди предстоящите местни избори. Последна оставих областите Добрич и Плевен, защото това са областите, където реално имахме не чак толкова добри резултати, както в останалите области. Затова исках малко да дадем повече тласък на инициативи, които да бъдат реализирани чрез Младежи ГЕРБ, Жени ГЕРБ, Предприемачи ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ. Сега, когато правим този отчети този анализ да може действително да си кажем абсолютно всички проблеми, които да можем да споделим малко след като е отминало от времето, за да можем да бъде по-обективни в преценката и в самооценките си, които трябва да дадем всички ние. Аз съм убеден, че с мотивацията, която започва да се вижда в структурите на ПП ГЕРБ в област Добрич, ще ни даде възможност да се представим добре на президентските избори, да бъдем първа политическа сила, което ще ни даде допълнителен тласък за успяване на излезем от това състояние, в което бяхме досега. Защото, резултатите от изборите в Добрич, за мен, са абсолютно незадоволителни. Ако погледнем хронологията на изборните резултати от 2007, 2011 и 2015 г. ние имаме спад с 10 000 избиратели, което действително е проблем.И ние трябва да предприемем мерки, за да излеем от тази ситуация. За община Добричка резултатът ни е сравнително добър, защото, знаете какво беше съотношението на резултатите в предишни избори. За Балчик мога да кажа че имахме сериозни амбиции да спечелим изборите. Убеден съм, че се движим в правилната посока и резултатите за в бъдеще ще бъдат много по-добри. Разбира се, Шабла е единствената община, която спечелихме и тук мога да дам за пример отстояването на принципите от общинската организация.  Защото, в интерес на истината, те бяхахората, които действително дадоха възможност да формираме окончателното решение за Изпълнителната комисия за участието ни в местния вот. Разбира се, в Каварна има какво да се прави още. За Тервел също има какво да се прави, защото не приемам за нормално да бъдем трета политическа сила на местни избори. Убеден съм, че и Румен Иванов, и Живко Мартинов ще положат максимални усилия. Това, което наблюдавам като начин на поведение в организационен план, смятам, че се движим в правилната посока и ще можем действително да имаме добри резултати. Искам да отбележа, че народните представители от ПП ГЕРБ работят много всеотдайно за развитието на областта и помагат доколкото е възможно за развитието на туризма, и, преди всичко на Албена, защото, знаете, че Алена е част от емблемата на България в туризма. Заедно с министъра на туризма в диалог успяха да реализират много инициативи и да се получи сериозна подкрепа за развитието на туризма в Албена".

 


Сходни връзки

Цветан Цветанов пристигна за анализ на местните избори в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди