изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:28 EEST
Мафиотските вдовици на ВИС и СИК с охрана за 10 бона    
Новини  Красавиците, които наследиха части от империите ВИС и СИК, използват охранители, когато имат бизнес срещи или посещават известни клубове. В дискотеките гардовете играят ролята на шофьори и отблъскват натрапници, докато присъствието на яко момчета по срещи с партньори е по-скоро за авторитет, обясниха хора от обкръжението на бизнес дамите, цитирани от „Телеграф”.

От МВР посочиха, че през последните години не е получавана нито оперативна, нито официална информация, според която някои от жените, управляващи милиони да е в опасност.

Силвия Панагонова – вдовица на един от лидерите на СИК Милчо Бонев – Бай Миле, който беше разстрелян заедно с петима гарда през 2004 г. в ресторант „Славия” в София, в последните месеци ползва услугите на двама гардове.

С тях се движи по трасето Боровец до столицата и Слънчев бряг, където се простират бизнес интересите на Панагонова, твърдят очевидци. В момента прекарвала летните жеги на Слънчев бряг, където контролира увеселителни заведения. Една от фирмите ѝ, регистрирана на столичния бул. „Симеоновско посе”, се занимава с лична охрана, така че Силвия може да ползва гардове за себе си по всяко време, когато ѝ потрябват.

Мая Илиева – вдовицата на засреляния през 2005 г. Георги Илиев, е забезязвана да кара сама мощния си черен джип „Мерцедес”, но очевидци са я виждали и в компанията на двама охранители. Возела се на предната седалка, като единият ѝ отварял вратата. От месеци Илиева не е забезязвана да посещава салона си за красота „Джи Ем” на столичния бул. „Патриарх Евтимий” 45.

„Всеки ден пеша до там ходи майка ѝ, която явно вече движи нещата там. Изключително възпитана и сърцата жена. Облича се стилно, поздравява винаги, много интелигентни са заедно с дъщеря си”, коментираха хора, работещи от дълги години на бул. „Патриарх Евтимий”. 

На адреса на салона за красота са регистрирани и повечето от управляваните от Илиева фирми, сочи справка в търговския регистър „Дакси”.
Без охрана се движи бившата до самообявилия се за кръстник на българската мафия 0 Иво Карамански, който беше убит през 1998 г. Ексгимнастичката Нели Атанасова сега има връзка с актьора от „Под прикритие” Александър Сано – Косъма и няма нужда да бъде пазена. 

Мускулести мъже с татуировки за кратко стояха неотлъчно до Моника Добринова – бивша съпруга ба сочения за кокаинов крал Евелин Банев – Брендо. Здравите момчета бяха край моника след отвличането на дъщеря ѝ Лара, за която беше платен откуп от половин милион евро. Преди време охрана е пазела навсякъде сина на сръбския наркобос Будимир Куйович. Жените на елитни касоразбивачи като Мишо Кривия от столичния кв. „Люлин” също движели без охрана и сами си карали колите.

Адриана Тюркмен, вдовица на сочения за бос на трафика с каптагон Филип Найденов – Фатик, разстрелян на бул. „България” в София през 2003 г., ползва услугите само на шофьор. Той е мъж , приближен до семейството ѝ, който я следва по нощни клубове в София. Именно той беше откарал дъщеря ѝ от заведение „ППи Ем” през 2013 г. до „Пирогов”, след като бившият собственик на ЦСКА ДЕимитър Борисов ѝ удари шамар и ѝ разби устната. Самата Тюркмен е много добра приятелка с вдовицата на Георги Илиев – Мая. Двете имат и обща фирма „А енд М”, кръстена на първите букви от имената на двете, сочи справка в „Дакси”.

„Услугите на един охранител струват между 2 и 3 хиляди лева. Освен това им се плащат и разходи за гориво или им се раздават карти за зареждане. Храната също им се осигурява, така че цената на двама души може да стигне 10 000 лв, ако се ползват през целия месец и се пътува в страната”, коментират разследващи. В някои от случаите придружителите на бизнес дамите не се водели по документи. http://www.blitz.bg

Разтърсващо разкритие - Мая Илиева в афера с Плевнелиев?
ПОТРЕСАВАЩИ РАЗКРИТИЯ! Мадам Мулти убила дете на Илия Павлов
Индийски бизнесмен покани на сватбата на сина си 18 хиляди вдовици
Дарина Павлова измамена с 18 млн. евро! Весела Кюлева завлякла Мадам Мулти с грешна инвестиция
Вдовицата на Самоковеца вдига сватба - Ангелинка влюбена в перничанин
ВЕСЕЛИТЕ "ВДОВИЦИ": Първо в ПИК! Дарина Павлова в афера с Антонио Бандерас (горещи снимки)
Психар пише на вдовици - иска да им гледа гърдите със или без дрехи, за да се освободи от напрежението
Вдовицата на Самоковеца осъди България в Страсбург
ВЕСЕЛИТЕ ВДОВИЦИ: 20 години по-млад разби сърцето на Дарина Павлова
Мая Илиева пред "ШОУ": Страх ме е, че децата ми ще прочетат всички истории за мен и баща им
Вдовицата на Самоковеца си търси мъж
Мая Илиева и Адриана Фатик скарани за мъж
С какъв бизнес си „играят” вдовиците на босовете
Мая Илиева -извън списъка на милионерите. Разпродала имуществото
Тайната любима на Маджо
Георги Илиев забрани сватба на Мая от гроба
Наследството на вдовиците
 


Сходни връзки

Мафиотските вдовици на ВИС и СИК с охрана за 10 бона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди