изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:16 EEST
ДЕВНЯ ОТКАЗВА УЧАСТИЕ ВЪВ “В” ГРУПА    
СпортОтборът на Девня почти сигурно няма да участие в новото първенство на Североизточна „В“ група. Това обяви за „Народно дело Седмицата“ играещият треньор на клуба Диян Кателиев. Той допълни, че по всяка вероятност ще играят в първенството на „А“ окръжна група от септември.

“На този етап кметът Свилен Шитов иска да развиваме основно детския ни тим. Аз ще съм треньор на децата и мъжете. Ако е възможно, ще стегнем отбор и в младшата възраст, макар че е малко вероятно”, каза Кателиев. Последният уточни, че в двата им отбора ще бъдат само девненци.

Кателиев разкри също, че е възможно до година-две да имат нов стадион в Девня, на мястото на старата сгурия. „Архитекти вече идваха да огледат мястото. При положение, че се сдобием с ново съоръжение, ще е по-лесно да развиваме детско-юношеската си школа и да разполагаме с по-силен представителен тим”, каза още Диян.

Междувременно се разбра, че Хитрино (Шуменско) и Доростол (Силистра) са новите членове на Североизточна „В“ група. От ЗС на БФС са поставили изискване на двата клуба да подобрят базите си до 20 юли, когато ще стане ясен и окончателният състав на групата. Най-вероятно в нея ще са отново 16 тима.
 


Сходни връзки

ДЕВНЯ ОТКАЗВА УЧАСТИЕ ВЪВ “В” ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди