изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:54 EEST
10 забавни пози от „Кама Сутра“ за съпрузи с дългогодишен стаж    
ЛюбопитноВсички хора, които са минали през процедурата на бракосъчетанието и то преди повече от година-две, могат на дълго и на широко да говорят за проблемите с половинката си и за начините за справяне с тях. С чувство за хумор писателят Саймън Рич и илюстраторът Фарли Кац представят част от тези проблеми, демонстрирани като съвременни версии на класическите рисунки от книгата „Кама Сутра“. Ето 10 забавни пози от „Кама Сутра“ за съпрузи с дългогодишен стаж.

1. Поза „Призив за действие“

kama-sutra-1Жената се доближава подканващо към краката на мъжа си, за да почисти натрупаните отпадъци. По този начин тя се опитва да го насърчи да помогне в почистването.

2. Поза „Съдомиялни“

kama-sutra-2Добра е за тези, които обичат да сменят ролите. Първо мъжът е активен: той зарежда мръсните чинии в съдомиялната машина. След това инициативата поема жената: тя трябва да дойде и да провери съпруга си, дали той случайно не греши нещо.

3. Поза „Свеж въздух“

kama-sutra-3Позата е свързана с преодоляване на нормите и стандартите на поведение. Поради това обикновено е достъпна за двойки, които са живели заедно в продължение на дълго време. При това положение мъжът не може да развали въздуха и да се извинява за действията пред жена си.

4. Поза „Чуждото нещастие“

kama-sutra-4Двойката се държи за ръце и демонстративно подчертава своята любов, докато другите се карат.

5. Поза „2 + 1“

kama-sutra-5Класическа поза за съпрузи с деца. Реализира се, когато любовната игра е прекъсната от детето, което е убедено, че е чуло ужасен звук и затова решава да се премести да спи при родителите си.

6. Поза „Третото колело“

kama-sutra-6Това е поза, при която вместо да пита съпруга си за преместването на някакви мебели, съпругата директно наема красив мускулест мъжага, който, разбира се, си сваля ризата. Съпругата започва да се наслаждава на гледката на торса му, а съпругът се чувства нещастен някъде отстрани.

7. Поза „Шопинг“

kama-sutra-7Жената се опитва да „извлече“ насилствено съпруга си в някой шопинг център, докато той се съпротивлява по всички известни му начини.

8. Поза „Невидима заплаха“

kama-sutra-8При появата на жената, мъжът с изключителна бързина затваря лаптопа си, за да избегне риска тя да види личната му кореспонденция.

9. Поза „Дете при баба си“

kama-sutra-9Най-накрая двойката получава възможност да се откаже от всички планове за вечерта и за първи път от много време… да се наспи. Приспивателните в тази ситуация няма да са излишни.

10. Поза „За миг покой“

kama-sutra-10Ако мъжът е отишъл с приятели на футбол, жената спокойно може да се отпусне, да легне във ваната и да се наслади на всички радости, предоставени от кратката самота.

http://www.10te.bg/

 


Сходни връзки

10 забавни пози от „Кама Сутра“ за съпрузи с дългогодишен стаж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди