изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:58 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА


"НИКОГА не съм играла, никога не съм хвърчала във въздуха или играла на звезда – звездите са на небето. Смятам, че съм на земята и не хвърча в облаците". Това заяви примата на българската естрада Лили Иванова в интервю за сутрешния блок на бТВ, пише standartnews.com. „Номер едно, номер две... Всички са номер едно. Аз не искам да бъда номер едно. Нека съм номер две, десет, няма значение. Нямам нужда от номерация. Аз съм просто Лили Иванова. Всичко, което съм направила, съм го направила сама", споделя още тя. „Обичам работата си, тя ме поддържа още (...) Никога не съм била от тези, напористите, които непременно да са на първия ред. Просто съм искала да си гледам работата. Зная, с моя характер, с моя дух и с моята преценка – какво мога, какво не мога, това са важни неща. Аз съм се устремила към нещо и искам да го постигна. И смятам, че успявам донякъде", споделя още певицата.
МАЧОТО на чалгата Фики Стораро отново е изял здрав пердах, заради любовта си към кака му Преслава. Хитовият изпълнител е бил зверски пребит от мутри, заради сексуалните си забежки с най-желаната жена у нас.
С все още незараснала рана на носа, вследствие на побоя, Фики имаше смелостта да се появи на рождения ден на любимата си, който тя отпразнува миналата седмица в столичен чалга-клуб.


 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди