изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Днес желанията могат да се сбъдват, за това внимавайте как ще се възползвате от благоприятните моменти. Следвайте плана и вътрешния си глас, от тях ще черпите напътствия и вдъхновение.

ТЕЛЕЦ - Може да обогатите професионалните си знания и умения, ако дадете предимство на колегите си. С удоволствие ще се отдадете на предпочитани от вас занимания и ще се "изключите" за околните.

БЛИЗНАЦИ - Пазете се от недоброжелатели, които ще се опитат да ви оплетат в интригите си. Ако не се опитвате да сте "В час" с всички слухове, ще сте по-спокойни и застраховани от грешки.

РАК - Наложете си да възприемате околните с всичките им слабости, като не хабите енергията си да ги променяте, ще е безполезно. По-съсредоточени ще посрещнете предизвикателствата днес, от което само ще спечелите.


ЛЪВ - Има хора, които разчитат на вас, за това се погрижете за добрата атмосфера и условия на работа, като дадете възможност и на сътрудниците ви да се изявят.



ДЕВА - Полезно е да осъзнаете, че в интерес на работата и градивната атмосфера е да включите в проектите, над които се трудите интелигентни и находчиви с идеите си хора.


ВЕЗНИ - Влиянието, към което се стремите може да го постигнете, стига да сте позитивно мислещи и действащи, резултатите ще са впечатляващи. Участието ви в общ проект ще бъде далеч по-ползотворно днес от самостоятелната работа.


СКОРПИОН - Преборете се със страховете си и не робувайте на мнителността си. С правилно подбран екип ще обсъждате и градите обща работа. Възползвайте се навреме от информацията, с която разполагате, за да не ви изпревари конкуренцията по отношение на бизнеса или в друга сфера.


СТРЕЛЕЦ - Ще избегнете възможните главоболия на работното място, ако сте въздържани в коментарите и оценките си за работата на колеги и партньора ви.

 

КОЗИРОГ - Очакват ви вълнуващи запознанства, които ще променят представите ви за много неща, които ви заобикалят. Можете да се надявате на положителни промени и нови очаквани съжителства.

ВОДОЛЕЙ - С умението си задълбочено да анализирате ситуациите се превръщате в предпочитани партньори и съветници. Възможни са раздели с некоректни хора от обкръжението ви.

РИБИ - Ще ви възложат да направите обективна оценка на конкретно събитие и ще ви се отдаде да направите желаните от вас промени. Бъдете значително по-позитивни и отворени за новостите.





 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди