изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:34 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на бившия общински съветник от групата на ГЕРБ в Добрич Керан Керанов. Към поздрави от близки и приятели прибавяме и нашите пожелания за здраве, много поводи за усмивки и щастие.
ИВАЙЛО Захариев от бг сериалът "Под прикритие", който държа пред малкия екран стотици българи отмаря в Перлата на българското Черноморие - Албена. От снимки, публикувани в социалната мрежа Фейсбук, е видно, че Захариев е спортна натура и провежда времето си със спорт на плажа.
ОЩЕ един от любимите съвременни актьори бе в Добрич и направи невероятна реклама на града ни. В сутрешния блок на Нова тв лошото момче Асен Блатечки, разказа пред репортер на медията, че едно от любимите му места в страната е... паркът на Добрич. От синия екран Блатечки похвали градската градина, както ние си я наричаме, като заяви, че му харесва спокойствието, зеленината, това, че паркът е поддържан и най-вече, защото в него има живот - деца. Актьорът заяви, че е оптимист и вярва, че децата са тези, които ще подобрят състоянието на страната ни.


 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди