изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:59 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ЗАГУБИ ОТ ДУБЪЛА НА ЛУДОГОРЕЦ С 3:1    
СпортОтборът на Черноморец (Балчик), който се стяга за първенстнвото в Североизточната трета лига, загуби от дублиращия състав на Лудогорец (Разград) с 3:1 в контролна среща, проведена на градския стадион в морския град. Два гола за дублиращия тим на шампионите отбеляза нападателят Цветелин Чунчуков, а веднъж се разписа дефанзивният халф Антонио Георгиев. Попадението на домакините падна след изпълнение на дузпа.

Припомняме, че в първата си контрола от лятната подготовка момчетата на Георги Иванов-Геша загубиха с 4:1 от завърналия се в елита Нефтохимик (Бургас), като гола за балчиклии отбеляза бившият футболист на Черно море Румен Николов, който през пролетта играеше в долните дивизии на Германия. Нови имена в отбора на Белия град са още Румен Александров, привлечен от Калиакра (Каварна), и Слави Сталев от Добруджа. Черноморец (Балчик) се раздели с Георги Ставрев, Ахмет Хикмет, Валентин Веселинов, Ивайло Лазаров и голмайстора Васил Тачев. Лазаров, който е възпитаник на футболната школа на Добруджа, ще продължи състезателната си кариера във Витоша (Бистрица), а голмайсторът Тачев – във втородивизионния Оборище. Миналия сезон Черноморец завърши на първо място в Североизточната «В» група и спечели професионална промоция, която впоследствие отказа.


 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ЗАГУБИ ОТ ДУБЪЛА НА ЛУДОГОРЕЦ С 3:1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди