изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:53 EET
ФУТБОЛИСТИТЕ НА СЕПТЕМВРИ СЕ СЪБИРАТ ЗА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА    
СпортФутболистите на Септември (Тервел) ще започнат днес лятната си подготовка. Новият треньор на отбора Валентин Пейчев, който наследи на поста Искрен Пенчев, събира футболистите на стадиона в Тервел, като заниманието ще започне в 19.00 часа. Тогава ще стане ясно кои от играчите, носили екипа на Септември през пролетта, ще останат в отбора, както и кои са новопривлечените състезатели. Новото първенство в Североизточната трета лига ще стартира на 13-14 август.

Дотогава футболистите на Септември ще проведат няколко контроли, като две от тях ще бъдат с отбора на Добруджа – на 23 юли в Тервел и на 6 август в Добрич.

Освен тервелския тим в аматьорсаката група ще участват още четири отбора от Добричка област - Черноморец (Балчик), Калиакра (Каварна), Интер (Добрич) и изпадналия от „Б” група Добруджа. Останалите клубове, които са заявили участие за сезон 2016/2017 година, са: Суворово (Суворово), Светкавица (Търговище), Ботев (Нови пазар), Марисан (Русе), Кубрат 2007 (Кубрат), ФК Хитрино (Шуменска област), Доростол (Силистра) и Спартак (Варна). В Зоналния съвет на БФС очакват в най-скоро време Бенковски (Бяла), Шумен 1929 и Химик (Девня) да потвърдят или да откажат официално участие за новия сезон в третия ешелон. Крайният срок за подаване на документи е удължен до 15 юли, а жребият за новото първенство ще се тегли на 5 август.

 


Сходни връзки

ФУТБОЛИСТИТЕ НА СЕПТЕМВРИ СЕ СЪБИРАТ ЗА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди