изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:06 EEST
РАДИ ЗДРАВКОВ: ВЕТЕРАНИТЕ СМЕ ЗАД ЗАФЕТО, НО ПОЛОВИНАТА СЕ СТРАХУВАТ    
СпортБившият национал Радослав Здравков даде интервю след съботната среща на ветераните на ЦСКА. Футболист №1 на България за 1982 г. даде любопитен отговор на въпроса дали би отишъл на мач на бившия Литекс, който вече се нарича ЦСКА-София. "Леко съм разочарован, тъй като очаквах по-масово присъствие.

 В разговорите всеки се кълнеше, че ще застане твърдо зад ЦСКА против всякакви припознавания. После някои се отказаха. Вероятно има и субективни, и обективни причини. Няма ветеран, с когото да съм дискутирал, да е за тази промяна. Не може ей така да си отиде историята на ЦСКА. Докато има и най-малък шанс клубът да бъде оздравен, аз съм зад него. Защо не дойдоха всички? Причините са няколко. Първо, не искат да стават страна, за да не бъде изтълкувана грешно позицията им. И най-важно, може би се страхуват, че във века на социалните мрежи и интернет ще бъдат атакувани, оплюти и омърсени. Мен лично ме покани една от легендите, който не дойде. После ми звъняха 10 човека. Аз звънях на 10. Всички бяхме на едно мнение, но половината не дойдоха. И щях да забравя, дойде Сашо Попов. Не го познавах досега лично. Но той показа с волейболния ЦСКА как трябва да се бори човек. Прави го от години. Това е примерът! Ако изчезне шансът да оцелее ЦСКА, ще ходя ли на мач на ЦСКА-София? Ако държавата нареди Ботев (Ихтиман) да купи лиценза на Левски и да дойде на "Армията", а БФС го одобри, аз трябва ли да ходя на мач? Това ми е отговорът", каза Здравков.


 


Сходни връзки

РАДИ ЗДРАВКОВ: ВЕТЕРАНИТЕ СМЕ ЗАД ЗАФЕТО, НО ПОЛОВИНАТА СЕ СТРАХУВАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди