изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:25 EET
ЛАЦИО ЩЕ СЪДИ БИЕЛСА    
СпортЛацио заплаши със съд аржентинския треньор Марсело Биелса, който напусна поста си само 48 часа, след като го беше заел. Според адвокатите на римските "орли" мотивите на популярния с прозвището Лудия специалист, които той изтъкна, са юридически необосновани. Така например основната му претенция, че президентът Клаудио Лотито не е изпълнил обещанието да доведе петима нови играчи, е обявена за несериозна, тъй като не фигурира никъде в подписания между Биелса и клуба договор.

"Той урони престижа и имиджа на Лацио с постъпката си и дължи сериозно обезщетение. Ще си търсим правата докрай", заканват се от клуба.
Междувременно Лацио се отказа от привличането на нападателя на Коринтианс Алешандре Пато. Това стана факт след като Марсело Биелса напусна поста си като треньор на "орлите". Римляните все още не могат да се съвземат от изненадващата развръзка в търсенето на нов наставник. Отказът на Биелса да поеме отбора обаче, със сигурност означава, че клубът няма да вземе в редиците си бразилския голаджия Пато, тъй като идеята за неговото привличане на "Олимпико" бе по изрично настояване на аржентинския специалист.
Самият Пато също е изразил желание да изпълни договора си с настоящия си клуб Коринтианс и не е особено заинтригуван от възможността да премине в Лацио. Така идеята за подобен трансфер окончателно може да бъде зачеркната.


 


Сходни връзки

ЛАЦИО ЩЕ СЪДИ БИЕЛСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди