изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:05 EEST
ИЗЧЕЗНАЛАТА СИЛВИЯ РОДИЛА ОТ РОБОВЛАДЕЛЕЦ, КОЙТО Я ДЪРЖИ ВЪРЗАНА    
Новини

Според слухове чорбаджията казал, че ще я пусне, когато стане на 25 г. Версия за изчезналата Силвия Георгиева от добричкото с. Одринци тормози съселяните и семейството ѝ, съобщава „24 часа”. Според изданието, бащата Георги Илиев, майката Надя Стоянова и 16-годишният брат на момичето Наско вярват на разказа на дете от съседното с. Ведрина. То дочуло разговор между възрастни, в който се споменавало, че Силвия е жива.



Според слухове изчезналата през 2011 г., тогава 6-класничка, била родила от някакъв чорбаджия. Той държал и сега момичето вързано в някакъв склад и като робовладелец обявил, че ще я пусне, когато стане на 25 г. и е навършила пълнолетие.

Както НДТ  съобщи, Окръжната прокуратура в Добрич възобнови разследването за безследно изчезналата през август 2011 г. 12-годишна тогава Силвия Георгиева.

В началото на годината от ОД на МВР съобщиха, че с ДНК експертиза са идентифицирали открити останки и е заключено, че те са на момичето. Родителите обаче настояха за повторна ДНК експертиза и такава е възложена. Не се знае кога ще са готови резултатите.

Слухът, че Силвия е в някакво село в плен, бе потвърден и от сегашния кмет на Одринци Атанас Атанасов. “Детето от Ведрина, където учат нашите деца и където учеше и Силвия, обаче не може да си спомни името на селото, в което държали изчезналата. Било много дълго.

Някакви бодигардове държали Силвия вързана, тя била родила и началникът им казал, че ще я пусне, когато стане на 25 г.”, каза кметът. НДТ

 

 


Сходни връзки

ИЗЧЕЗНАЛАТА СИЛВИЯ РОДИЛА ОТ РОБОВЛАДЕЛЕЦ, КОЙТО Я ДЪРЖИ ВЪРЗАНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди