изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:30 EEST
ОБЩИНАТА ИНСПЕКТИРА ПОДЛЕЗИТЕ    
НовиниОбщина град Добрич обръща специално внимание на състоянието на подлезите в града, съобщи пред журналисти кметът Йордан Йорданов.


„Към днешна дата са почистени няколко подлеза – в района на ОУ „Христо Ботев“, пред спортен комплекс „Простор“ в кв. „Добротица“ и до паметника на „Хан Аспарух“. Миналата седмица е започнало почистването и съоръжението в района на Агробизнес центъра. В най-скоро време се очаква и там да приключат дейностите по почистване", посочи кметът.
Той допълни, че, тъй като през годините, тези подлези по една или друга причина не са били поддържани, в момента има нужда да се направи техническо обследване от експерти и да се вземе решение как да се процедира. Целта е да се определи техническото състояние на подлезите, дали има нужда от укрепване. За момента подлезите са почистени, ще бъдат монтирани осветителни тела и са проходими. Най-важното е тези подлези да бъдат инспектирани от нашите експерти, каза кметът.
Общо девет са подлезите в града, каза още кметът.

 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА ИНСПЕКТИРА ПОДЛЕЗИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди