изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:15 EEST
КМЕТЪТ ЩЕ ВНЕСЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ФУТБОЛНИЯТ КЛУБ ДА СТАНЕ ОБЩИНСКИ    
Новини„След доста анализи взех решение да внеса докладна записка в Общинския съвет на предстоящата сесия за създаване на общински футболен клуб“, съобщи кметът Йордан Йорданов.
Тя ще бъде входирана за сесията в края на месеца. Ще бъдат дискутирани възможностите пред новия общински футболен клуб. За това как той трябва да се развива. Какви ще са целите му, каква ще е визията. Всичко това  ще бъде представено.


„Вече съм провел няколко неформални срещи с треньорите и футболистите. Получиха моето уверение, че като кмет заставам плътно зад тях и ще помагам с каквото мога за развитието на футбола в Добрич“, каза Йорданов. И допълни, че, „може би, това е рестартът, от който нашият клуб има нужда. Идеята е, че когато общината застане зад клуба, евентуално да могат да бъдат привлечени инвеститори, спонсори, помощ от всякакво естество за развитието на футбола в града. И не само на мъжкия, а и на детско-юношеската школа“.
Следващата седмица ще бъде пусната публичната покана за реновирането на стадион „Пионер“. Всичко е подготвено. Техническата спецификация е готова. Тук говорим за терен от естествена трева, плюс извършване на строително-ремонтни работи по съблекалните. Така ще има ново игрище и нови съблекални на разположение на детско-юношеската школа и на мъжкия отбор“, каза кметът.  НДТ

 


Сходни връзки

КМЕТЪТ ЩЕ ВНЕСЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ФУТБОЛНИЯТ КЛУБ ДА СТАНЕ ОБЩИНСКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди