изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:33 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 ЮЛИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 12 ЮЛИ /ВИДЕО/


ОВЕН - В професионален план ще работите, за да се доближите до най-добрите в кариерата и това ви подтиква да дадете всичко от себе си. Не по-малко значение за вас е финансовото благополучие.

ТЕЛЕЦ - Съобразявайки се с даденостите, ще продължите да търсите и нови пътища за развитие на уменията си. Във възможностите ви е да се ангажирате с повече задачи, трудностите не са препятствия за вас.

БЛИЗНАЦИ - Допълнителна информация ще внесе яснота в работата ви. Отговорно ще вземате решенията си и в този дух ще ги реализирате. Денят е подходящ както за самостоятелни изяви, а също и за екипна работа.

РАК - Намеренията ще ви водят право към целта и съсредоточени върху нея, ще печелите битки. Отнасяйки се добре към другите, ще се радвате на вниманието и уважението им.

ЛЪВ - Присъствието на определен човек до вас прави по-осезаемо усещането ви за близост и сила. То ви мотивира да разширите познанията си в много сфери, подготвяйки ви за новостите.

ДЕВА - С оптимизъм ще подреждате програмата си за следващите дни. Приятелското ви отношение към хората около вас е израз на постигнатата ви вътрешна хармония, но има и още нещо.

ВЕЗНИ - Част от вас днес ще са заети с работа, служебна или лична. Ще обмисляте предложения на съдружници и партньори и ще търсите най-доброто решение за дейността ви.


Shanina Shaik


СКОРПИОН - Каквито и да са причинете, не допускайте заетостта да ви отдалечи от отново любимия ви човек, посветете вечерта си на него. Той заслужава доста повече внимание.

СТРЕЛЕЦ - Не идеализирайте обкръжението си, за да не останете разочаровани. Сами си създавате предпоставки да страдате, като прехвърляте вината върху другите.


КОЗИРОГ - Осланяйте се на собствената си преценка, вслушвайте се повече в интуитивните си усещания и не променяйте взети решения. Бъдете по-уверени в собствените си способности.

ВОДОЛЕЙ - Наред с приятните неща, днес не пропускайте да помогнете на близък човек по проблем, който го вълнува много. Можете да сте му много полезни и не се колебайте да го подкрепите.

РИБИ - Интересно предложение ще ви изненада, но и накара доста да размишлявате. Имате повече, отколкото предполагате, бъдете спокойни за бъдещето и вярвайте в успешните си идеи.

 

Шеф според зодиакалния знак

Как зодиите може да сбъднат желанията си

Какви приятели са зодиите?




Narcotic Sound and Christian D ft. Andreea Banica - ALE (Official Video)

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 ЮЛИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди