изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:50 EEST
Поредни отличия за Студио „Сарандев” от международен фестивал /снимки/    
Култура С нови отличия могат да се похвалят талантливите изпълнители от Студио за поп-рок певци „Сарандев” при Младежки център - Добрич. Възпитаниците на вокалния педагог Елена Карабельова се завърнаха с единайсет награди от Международния фестивал на изкуствата на английски език „Светът в детските длани” 2016 - гр. Балчик:

четири първи места - за Димитрина Германова, Росен Петров, Габриела Иванова и дуета Стефани Маринова и Росен Петров; три втори - за Натали Георгиева, Борислав Банков и Александър Петров; четири трети - за Неда Александрова, Елеонора Иванова, Александрина Карадалиева и Габриела Назърова.
Конкурсът в номинация „Вокал” се праведе на 8 юли и в него взеха участие общо 64 млади изпълнители от България и Русия на възраст от 8 до 17 години, разпределени в три възрастови групи.
По регламент всички изпълняваха по една песен на английски език. Вокалните и артистични способности на участниците се оценяваха от четиричленно международно жури, в чийто състав бе и Мила Маврова - изтъкнат вокален педагог и директор на Международния конкурс „Звазди на изкуството” - гр. Варна.
На 10 юли - неделя се състоя Гала концертът. Щастливи и удоволетворени, на сцената се представиха победителите от всички номинации на фестивала -  сценично изкуство, вокал, хореография, рецитиране, фолклор. Носителите на първи награди от Студио „Сарандев” - Димитрина, Габриела, Росен и Стефани също взеха участие в концерта.



Международният детски фестивал на изкуствата на английски език и детското творчество „Светът в детските длани” 2016 се проведе за 8-ма поредна година. Негови организатори са Община град Балчик, отдел „Образование и хуманитарни дейности” и НЧ „Паисий Хилендарски” - гр. Балчик.

 


Сходни връзки

Поредни отличия за Студио „Сарандев” от международен фестивал /снимки/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди