изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:38 EEST
Завърши 34-ото издание на международния бридж фестивал "Албена 2016"    
Спорт Програмата приключи с най-оспорвания турнир – отборния, в който се включиха 36 тима. За излъчване на носителя на купите и наградите на домакините от ваканционното селище, бяха необходими цели три дни.

След драматична развръзка в последния мач младите български надежди от отбора "Радков жуниърс" в състав: Тодор Тихолов, Ники Янински и Добромир Лазаров, предвождани от капитана си Теню Тенев, се наложиха над полския "ЕВА" и спечелиха най-голямата купа от фестивала, изпращайки поляците на четвърта позиция. На второ място се класира "Бридж плюс" с капитан Ангел Ванчев /Пловдив/и състезателите Джери Стаматов и Диян Данаилов /София/ и Стойчо Босев /Пловдив/. Трети са "Радков 2" - Станислав Недков /Добрич/, Радослав Радев, Марк Андонов и Андон Андонов /Варна/.

На пето място остана немско-английският отбор "ГРО", съставен от национални състезатели на двете страни - Дейвид Голд и Кевин Кашнер /Англия/ и Майкъл Грьомолер и Себастиян Рейм /Германия/. Шести останаха националите на Румъния с капитан Дан Морару.

Наградите бяха връчени от Фриц Фелдмайер - генерален мениджър на хотелски комплекс "Фламинго Гранд", който закри и Фестивала, поканвайки всички гости догодина отново да се насладят на българското гостоприемство и перфектните условия за игра и отдих, предоставени от курортно селище Албена.

В навечерието на финалните двубои от отборния турнир, в ресторант "Номад"

се състоя емоционална гала вечер за награждаване на призьорите от всички завършили турнири, които бяха част от богатата програма на феста.

 

На снимките:


1- шампионите от Открития двойков турнир "Конгрес Албена" - Станислав Недков и Радослав Радев


2- шампионите в отборния турнир и носители на купа"Албена" - "Радков Жуниърс"


3- вицепрезидентът на ЕБЛ Йозеф Харсани заедно с главния организатор Стефан Георгиев и  звездата Джери Стаматов

Александър Димитров

 


Сходни връзки

Завърши 34-ото издание на международния бридж фестивал "Албена 2016" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди