изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:24 EET
Горещо от парламента! Корнелия Нинова разкри за какво се договориха с АБВ!    
Политика С АБВ се обединихме около целта да променим модела на президентската институция наложена от ГЕРБ, спечелвайки изборите. Това каза пред журналисти лидерът на БСП Корнелия Нинова след провелата се среща между БСП и АБВ.

„Проведохме първата среща разговори с ПП АБВ след проведеното допитване в БСП. Както знаете, това допитване показа волята на партията да потърсим обединението в ляво за широка коалиция за явяване на президентските избори“, посочи Нинова.
 
По думите й, днес двете партии са постигнали общо мнение и позиция по три въпроса. „Първо целта, която си поставяме е да променим модела на президентската институция, наложена от ПП ГЕРБ, да променим съдържанието, което ПП ГЕРБ внесе в президентската институция“, заяви Нинова и посочи, че средството за постигане на тази цел спечелването на президентские избори, съобщи „Фокус“.
 
„Тръгваме с такава воля“, заяви Нинова. По думите й, БСП е приела оценка за управлението на ГЕРБ в президентската институция и тя е политически провал. „Във външната политика г-н Плевнелиев като президент на ГЕРБ не изразяваше националния интерес и не го защитаваше адекватно“, посочи Нинова.
 
По думите й, Плевнелиев е разделял нацията. Тя отбеляза, че никога не е наложил вето на закони, с които се отнемат конституционни права на гражданите. „Обединихме се на трето място върху това какъв президент искаме да има Република България“, посочи тя и заяви ,че първото президентът трябва да е човек, който във външната политика да защитава националния интерес на България и единствено на това да стъпва. „Във вътрешната политика да бъде обединител на нацията, стожер на държавността и заедно с другите власти да работи с това да се върнат държавността и конституционно заложените права на българските граждани и да има социална чувствителност“, заяви Нинова. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Горещо от парламента! Корнелия Нинова разкри за какво се договориха с АБВ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди