изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:38 EEST
ТЪРСЯТ ЧЕТИРИМА СЛУЖИТЕЛИ ЗА ДИРЕКЦИЯ ИРЕФ В ОБЩИНАТА    
НовиниОбщина Добрич обявява 4 свободни позиции за работа в Дирекция „Икономическо развитие и европейски фондове, съобщи зам.-кметът Росица Йорданова. Две са работните места за „старши ескперт „Проекти и програми”. За тях се изисква владеене на английски или немски език и поне 1 година опит в разработването на проекти.

Третата позиция е за „старши експерт „Икономическо развитие на търговските дружества с общинско участие”, като целта е да се следи работата на дружествата със 100% общинско участие и да не се допуска застой в дейността им. Изискването тук е за 3 години трудов стаж в сферата на финансите и счетоводството.
Четвъртата обявена позиция е за младши експерт „Обществени поръчки”. Кандидатът трябва да бъде запознат със Закона за обществени поръчки и правилника за прилагането му.
Документите се подават до  края на юли. Йорданова обясни, че са били публикувани обяви за тези позиции, но интересът е бил слаб. ндт


 


Сходни връзки

ТЪРСЯТ ЧЕТИРИМА СЛУЖИТЕЛИ ЗА ДИРЕКЦИЯ ИРЕФ В ОБЩИНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди