изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:55 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 ЮЛИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 13 ЮЛИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Използвайки професионалните си познания и опит, ще се справите бързо с решаване на служебен въпрос. Подобряване на бюджета ще направи деня ви по-слънчев и спокоен.

ТЕЛЕЦ - Ако съумеете да се възползвате от възможностите на деня, ще постигнете напредък. Изразителни успехи ще имате в сферата на интелектуалните и развлекателните занимания.

БЛИЗНАЦИ - Смело ще работите за ускоряване на нещата, които зависят от вас в интерес на работата, бизнеса и живота ви. Времето може да провокира у вас здравословни неразположения.

РАК - Динамично ще преминете през днешния ден, и ако успеете да овладеете енергията си, ще постигнете чудеса. Ще се благоприятства всяко начало, имащо хуманна насоченост.

ЛЪВ - Ще се преборите с егото си, ако покажете и се стремите към повече толерантност в отношенията си с околните. По-добре е да замълчите и да направите компромис.

ДЕВА - Ще подобрите формата си, ако се погрижите за отдиха си. Заради повишената си чувствителност избягвайте дразнителите и по-често търсете компанията на хората, които обичате.



"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"

ВЕЗНИ - По-малко се вълнувайте и не се оставяйте да бъдете въвлечени в съмнителни начинания. Всичко това се отразява на здравето ви, но с отрицателен знак. Мислете позитивно.

СКОРПИОН - Работа, бизнес, пътувания, финанси. Това са част от нещата, които ще ви вълнуват днес. Нищо няма да се случва случайно, за всичко сте се погрижили и подготвили.

СТРЕЛЕЦ - Пазете силите си и не предприемайте излишни инициативи, водещи единствено до натоварване. Можете да свършите навреме и без излишен разход на време и енергия.

КОЗИРОГ - Не очаквайте днес да свършите всичко, което има за свършване. По-добре запазете спокойствие, не се претоварвайте и живейте подредено. Противопоказни са пререкания.

ВОДОЛЕЙ - Ще отделите повече време за себе си и по-малко на другите. И това ще ви спаси от нежелани конфликти. В семейството ще обсъждате нетърпяща отлагане задачи.

РИБИ - Споделените проблеми и грижи ще облекчат товара и направят деня ви по-лек и приятен. Ще намерите решение на интересуващ ви въпрос, без да изпадате в крайности.






 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ЮЛИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди