изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:12 EET
Голяма трагедия във Варна!    
Новини Млад мъж се удави днес следобед, има силно течение, не влизайте в морето!

Трагедиите днес във Варна нямат край. Давещ се мъж бе спасен и изваден на брега на Централния плаж в града. Полицията е отцепила района.По-рано днес мъж  се удави, след като влезе да плува при силно вълнение и червен флаг. Инцидентът стана малко след 17,30 часа. По това време вече нямало спасители и морето го е завлякло навътре, съобщава Петел.
 
На мястото е пристигнала линейка, а мъжът е издирван и с кораб, но са го намерили удавен. Трагедията се е разиграла само на метри от мястото, където вчера следобед на Южния плаж се удави 11-годишно момче от Шумен.

„В 18,25 часа е подаден сигнал за удавен мъж на южния плаж във Варна. По-късно е установено, че той е на 20 години и от Карнобат. По същото време е съобщено, че на същото място се дави друг мъж. Той е спасен. След 20 часа отново на южния плаж се е давел още един мъж. Спасен е, и след като е излязъл на брега, сам си е тръгнал.
Водолазите информираха, че на южния плаж има силно течение, което е много опасно. Знаете, че вчера там се удави и 11-годишно момиче от Шумен. При това опасно море, е най-разумно хората да не влизат във водата, или да се къпят в близост до брега”, съобщи пресаташето на ОД МВР Варна Ивана Милева.
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Голяма трагедия във Варна! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди