изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:48 EEST
Мексиканска бандитка правела секс с обезглавени трупове и пиела кръвта им    
По света Мексиканска бандитка призна, че е правела секс с обезглавени трупове, пиела и се е къпела в кръвта им, пише "The Sun". Смразяващите признания от страна на иначе невинно изглеждащата дама, наречена само с първото й име Хуана, тя направи от затворническата си килия в Байя Калифорния. Затворена за многобройните си престъпления от името на наркокартела Зетас, 28-годишната мексиканка разкрива какво я накарало да поеме по пътя на насилието. Тя казва: "Още откакто бях малко момиче, бях бунтовничка, а после станах наркоманка и алкохоличка."



Тя е родена в град Хидалго, който е близо до столицата Мексико сити. Хуана разкрива също така, че на 15 години е родила от мъж, с 20 години по-възрастен от нея.

За да може да прехранва детето си, тя станала проститутка.

След това станала "хаконео" - шпионин на наркобандите, който следи за полиция по време на осемчасови смени.

Хуана казва, че ако направи грешка, нейните шефове я връзвали цяла седмица за наказание - хранейки я само колкото да не умре.

По време на подобно наказание тя за пръв път станала свидетел на шокиращото насилие, което по-късно ще бележи целия й живот - когато главата на един мъж е била смазана с чук пред нея.

Тя казва: "Помня, че тогава се натъжих и си помислих, че не искам да свърша така."

Но тя признава също така, че започнала да обръгва на гледката на кръв и постепенно започнала да се възбужда от това за се къпе в кръв и да пие от кръвта на жертвите, които е убила, докато още е топла.

Тя също така стигнала дотам, че правела секс с обезглавени трупове, използвайки отрязаните им глави и други части на тялято, за да си доставя удоволствие. Хуана все още очаква присъдата си в затвора.
 


Сходни връзки

Мексиканска бандитка правела секс с обезглавени трупове и пиела кръвта им | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди